vbh Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 In noaptea de 4-5 octombrie 2009 de pe raza bazei nautice Port Arthur din Arad, s-a furat motorul de barca Yamaha F40DETL cu seria 6AK-1004473, an de fabricatie 2008, 4 timpi, 4 cilindri, injectie electronica, capacitate 996 cm3, comanda la mina (tiller). Ca si semne distinctive, motorul prezenta in partea frontala a capacului o lovitura care a infundat fibra, partea inferioara a cizmei este recent vopsita, iar elicea cu care a fost furat este o elice de otel inox Ballistic 10 1/8 x15. Daca auziti careva ceva dati-mi si mie un telefon va rog. 0723-531044 Bruno Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha :sr ... Fur? pentru c? au asta în sânge.Din pacate asta e tara in care traim , iar aceasta mentalitate ne va cam duce de rapa. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha As zice sa lasam off-topicul, chiar daca e si de sustinere, pt ca imagineaza-ti ca de cate ori cineva scrie ceva pe topicul asta, va aparea primul in lista de mesaje noi si de fiecare data omul isi va face sperante ca poate capata vreo informatie utila.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha bine le facea regele Artur cand la taia o mana.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha :sr Vrei sa prinzi hotii... pune NADA In cateva zile lasa o barca la fel,cu motor si faci panda .90 % au sa dea atacul.Mai departe ..nu vreu sa-ti zic. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha bine le facea regele Artur cand la taia o mana.... Trebuie taiate amandoua, ca astia ai nostri fura si numai cu o mana... Bruno, imi pare rau. Eu te-am intrebat cum aveti voi curajul sa lasati motoarele pe barci? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha :sr Vrei sa prinzi hotii... pune NADA In cateva zile lasa o barca la fel,cu motor si faci panda .90 % au sa dea atacul.Mai departe ..nu vreu sa-ti zic. de sambata incolo ma ofer voluntar la o asemenea actiune forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha bine le facea regele Artur cand la taia o mana.... Trebuie taiate amandoua, ca astia ai nostri fura si numai cu o mana... Bruno, imi pare rau. Eu te-am intrebat cum aveti voi curajul sa lasati motoarele pe barci? Putin off topic . La Calarasi in zona portului oamenii lasa si motoarele si sonarele si radio-cd-ul doar cu prelata pe barca.Cica nu se fura.Am fost cu un amic dupa 3 saptamani la barca si totul era ok. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 28, 2009 Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha Bruno imi pare rau de eveniment,pe criza asta numai de o paguba de asta nu mai aveai parte :uameni Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha Bruno imi pare rau de eveniment,pe criza asta numai de o paguba de asta nu mai aveai parte :uameni Maestre, multumesc ca esti alaturi de mine, sper sa bem o Zaraza la Poarta Oilor saptamina viitoare :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Furt motor de barca Yamaha Foarte bine ca ai anuntat furtul. am prins cativa hoti de motociclete asa, anuntand prieteni din alte orase, ca politia... Dupa ce i-am judecat noi, i-am dat la politie si judecatorii le-au dat liber!!! ...Rromanie, mandra tara! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate