Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Furt motor de barca Yamaha

vbh

Postări Recomandate

In noaptea de 4-5 octombrie 2009 de pe raza bazei nautice Port Arthur din Arad, s-a furat motorul de barca Yamaha F40DETL cu seria 6AK-1004473, an de fabricatie 2008, 4 timpi, 4 cilindri, injectie electronica, capacitate 996 cm3, comanda la mina (tiller). Ca si semne distinctive, motorul prezenta in partea frontala a capacului o lovitura care a infundat fibra, partea inferioara a cizmei este recent vopsita, iar elicea cu care a fost furat este o elice de otel inox Ballistic 10 1/8 x15.

Daca auziti careva ceva dati-mi si mie un telefon va rog. 0723-531044 Bruno

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Furt motor de barca Yamaha

As zice sa lasam off-topicul, chiar daca e si de sustinere, pt ca imagineaza-ti ca de cate ori cineva scrie ceva pe topicul asta, va aparea primul in lista de mesaje noi si de fiecare data omul isi va face sperante ca poate capata vreo informatie utila....

Link spre comentariu

bine le facea regele Artur cand la taia o mana....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

:sr Vrei sa prinzi hotii... pune NADA

In cateva zile lasa o barca la fel,cu motor si faci panda .90 % au sa dea atacul.Mai departe ..nu vreu sa-ti zic.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Trebuie taiate amandoua, ca astia ai nostri fura si numai cu o mana...

Bruno, imi pare rau. Eu te-am intrebat cum aveti voi curajul sa lasati motoarele pe barci?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

:sr Vrei sa prinzi hotii... pune NADA

In cateva zile lasa o barca la fel,cu motor si faci panda .90 % au sa dea atacul.Mai departe ..nu vreu sa-ti zic.

de sambata incolo ma ofer voluntar la o asemenea actiune

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Trebuie taiate amandoua, ca astia ai nostri fura si numai cu o mana...

Bruno, imi pare rau. Eu te-am intrebat cum aveti voi curajul sa lasati motoarele pe barci?

Putin off topic .

La Calarasi in zona portului oamenii lasa si motoarele si sonarele si radio-cd-ul doar cu prelata pe barca.Cica nu se fura.Am fost cu un amic dupa 3 saptamani la barca si totul era ok.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Bruno imi pare rau de eveniment,pe criza asta numai de o paguba de asta nu mai aveai parte :uameni

Maestre, multumesc ca esti alaturi de mine, sper sa bem o Zaraza la Poarta Oilor saptamina viitoare :)

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Foarte bine ca ai anuntat furtul. am prins cativa hoti de motociclete asa, anuntand prieteni din alte orase, ca politia... Dupa ce i-am judecat noi, i-am dat la politie si judecatorii le-au dat liber!!!

...Rromanie, mandra tara!

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare