abrudila Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 as vrea sa cer un sfat legat de un Jimny-ca. curge uleiul din diferential si l-a service mi s-a spus ca trebuie sa schimb un simering si doi rulmenti (pe fiecare parte), dar am inteles ca din kit face parte si un suport de rulment. e obligatoriu de schimbat si acesta sau numai daca e cazul ..... ca pe criza asta ... si e si cam scump...... multam anticipat si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: se cere un sfat... Fara sa fiu expert in Jimny, cred ca vei fi rugat sa-ti completezi locatia. Succes. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: se cere un sfat... Trebuie schimbat simeringul si rulmentii (pivotii) daca au joc. Nu exista suport de rulment la pivoti. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: se cere un sfat... Si mie mi-a curs la veveritza pe spate si am pus semering nou.si dupa a inceput pe fata,pe fata sunt 2 unu de la rulment si unu in grup....sa iti faci o idee poate la jimmy este diferit. 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: se cere un sfat... dragii mei noroisti, eu am fost la reprezentanta la Suzuki si asta mi-au spus sunt novice rau in ceea ce priveste Jimny, eu am scris ceea ce mi s-a spus acolo. si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Rulment Jimny 2x4 versus 4x4 La Jimny se potriveste rulmentul fata de la un model 2x4 la unul de 4x4? Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate