NeRv1 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Salutare, am o mica dilema. Pe fostul meu Mitsu cu numere de anglia la seria de motor nu scria decat 4M40...adica tipul din cate stiu eu si nu seria. Intrebarea e...la toate e asa? Voi cei cu MK2 cum aveti? M-ar interesa in mod special cele inmatriculate pe RO. de ce? Am gasit un Pajero scurt dar are motorul dus , probabil va trebui inlocuit. Masina nu este inmatriculata in ro. Deci ma gandesc sa nu ma complic daca o aduc si in acte scrie una iar la motor alta... Mersi mult :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Serie motor...stie careva? stai sa ajung la masina si iti spun Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Serie motor...stie careva? Asa la mine in carte scrie Autoturism M1G model 1991 Motor tip 4D55 seriaq AU7869 Cilindree 2347 62kw Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Serie motor...stie careva? Mda...deci au si serie pe undeva...ma gandeam ca poate scap.. Dar...oare mai stie cineva care au euro 2?din ce an? am vazut din 95 cu euro 1..euro 2 cand au bagat? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin332 Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Serie motor...stie careva? In mod normal trebuie sa ai serie si la motor (vezi poza).Daca masina era inmatriculata, schimbarea motorului nu era mare lucru din punct de vedere al actelor...in cazul tau , cel mai bine ar fi sa te interesezi chiar la RAR sa vezi care e procedura. http://i267.photobucket.com/albums/ii298/f332/pajero/th_seriemotor.jpg Pajero 2.8/94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan vet Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Serie motor...stie careva? Apropo de serii, eu am inmatriculat recent mithu din anglia model an 92, in Bulgaria si mi-au iesit ochii pina am identificat seria de motor si pina am sters-o sa se vada.A trebuit sa scot o baterie ca sa ajung la ea.Ideea era ca si la mine era trecuta in acte numai o serie scurta dar pe locul respectiv mai este scrisa o serie pe care bulgarii mi-au trecut-o in acte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Serie motor...stie careva? Si la noi RAR poate sa dea carte de identitate fara serie la motor, cum e si in alte tari civilizate. De fapt RAR are puterea sa faca o multime de chestii bune pt noi, dar nu prea se incumeta la fapte de astea. Eu, dupa o serie de actiuni plictisitoare, am trecut in carte la mentiuni> fara serie motor, pt ca era ruginita, nu se vedea, etc... daca nu se poate identifica, se trece doar tipul motorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate