poiuy Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Fiabilitatea la Suzuki-uri... Eu am o Vitara de 2 ani si jumatate si am facut chestii pe care nu mi le-am imaginat cu ea. Am intrat prin noroaie, paduri, drumuri forestiere stancoase niciodata nu am rupt nimic, diferentiale, directie singura problema e rugina...mai ales dupa o anumita varsta Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Re: Fiabilitatea la Suzuki-uri... Suzuki Jimny. Productie 2002. Adus personal acum 2 ani din Germania. Prima vizita a fost la Tzuparu unde in decurs de 3 saptamani am schimbat toate consumabilele, filtre, uleiuri, lichid racire si alte mici maruntisuri. Imediat ce am adus-o am schimbat rulmentul fata stanga iar in primavara asta kitul de ambreiaj. Tot acum 2 ani am observat ca fostul proprietar nu s-a ingrijit foarte tare de ea. La toamna (cand s-o racori vremea) urmeaza o reconditionare totala pe dedesubt, terosonare, etc. In rest, in cei 20.000 km parcursi cu ea pana acum, nu a vazut decat benzina si revizii (3 la numar pana acum) si binenteles multe locuri (coclauri) din tara. Cu rugina sta bine inca, tabla e ok, cu mici inceputuri de rugina pe la praguri si pe sub scaunele din spate, de aia spun ca la toamna intra in reconditionare. Eu sunt multumit de masinuta, dar de cand a venit bebe a devenit cam mica. La un moment dat am intrebat sotia daca nu vrea sa o schimbam pe o Vitara autobus si raspunsul ei a fost NU categoric. Acum avem portbagaj de 420 litri pe care il montez deasupra si am rezolvat problema cu spatiul pentru bagaje, atata doar ca mai creste cu putin consumul si mai scade viteza de croaziera. Masina am luat-o nu pentru off-road extrem ci pentru excursii pe la munte. Pana acum si-a facut treaba cu brio. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate