Vizitator vetx Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 in mers cutia mea suiera,,,e ceva normal?care poate fi problema..? e un zgomot destul de sacaitor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: suierat de la cutie? Ce ulei ai in ea si cand l-ai schimbat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: suierat de la cutie? beton mecanicul :P prima data trebuia sa faci o tura cu MECANICUL sau daca ai facut si nu a luat masuri recomandal la cei cu carute :hi sau ia legatura cu max ca stie oamenii de prin zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: suierat de la cutie? i-ai cerut tu sa se uite daca ai ulei sau nu, sau te-ai dus cu vreo problema minora crezand ca el ar fi obligat sa-ti verifice toata masina la sange?ca nu am inteles... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: suierat de la cutie? am cumparat masina si mi s-a spus ca se verifica uleiurile de peste tot,,,un fel de revizie generala...sincer,eu nu ma pricep asa grozav la mecanica dar cred ca la cutie s-a omis ,nu spun ca din rea vointa,Doamne fereste...nu e nici o problema.acum masina e ok. s-a rezolvat la un service local. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: suierat de la cutie? Mare grija cu uleiurile, ca dintr-o neglijenta ajungi sa te usture buzunarul. Iti recomand sa mergi pe transmisie cu un 75w90 sintetic, o sa simti diferenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate