JokR Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 are cineva asa ceva? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? pun si cateva poze(luate de pe net) Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? ......mai mult loc pt bagaje ??!!!! :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? deci aceeas Marie da cu alta palarie? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? :hi eu zic ca ...da ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? alte pareri? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? Personal mi se pare ca arata putin bizar... disproportionat, dar asta e probabil puterea obisnuintei sau o chestie de gust. Pe de alta parte ar trebui sa fie putin mai comfortabil in teren datorita ampatamentului. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? ......mai mult loc pt bagaje ??!!!! :grin: :grin: :hi Da, dar pt. Off-Road e rebutat. La orice "santulet" va raminea suspendat pe "coada". :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? Foarte buna, e mai stabila masina, dar arata mai frumos cel scurt. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? ii chestie de obisnuinta mie imi plac ambele Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? niste poze cu sanu lung modificat http://www.izook.com/features/cat/images/4555.jpg http://www.izook.com/features/cat/images/4554.jpg Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? Ca si la alte "solutii" pentru offroad, conteaza foarte mult care e perspectiva pentru care vrei sa folosesti o asa masina. Ea e in principiu un caraus robust cu capacitati rezonabile de transport pe drumuri de pamint. Daca vrei s-o folosesti pentru altceva trebuie sa o reconstruiesti pentru ce ti-ai propus. Asta e vestea naspa. Vestea buna e ca piata aftermarket pentru Suzuki e foarte larga si practic poti sa faci aproape tot ce vrei din ea. Cu ampatamentul care il are daca ii pui punti de Laplander si un motor 400CDI Mercedes, poate iesi ceva cu care poti ajunge aproape oriunde. Daca ne spui la ce vrei s-o folosesti, o sa-ti spunem ..........cine esti. :grin:(smile) Bucur To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? las folosi la mers de vanatoare,oras si unpic offroad mediu:canale,apa,noroi da nu prea mult Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? Foarte urat arata in realitate ,am vazut cateva prin oras si arata ca naiba :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? eu inca nu am vazut. puntea din spate se poate pune mai in spate? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? sau se poate taia o bucata din partea spate? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? alte pareri? BAD JOKE :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bucur Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? las folosi la mers de vanatoare,oras si unpic offroad mediu:canale,apa,noroi da nu prea mult Pentru asta : arcuri springuite, biscuiti pe 10-12, crosuri de 30-31, eventual flanse sau jenti intoarse. Si atit. Nimic in plus. Toate astea le poti face in 1-2zile in Bucuresti la "Atelierele Harniciei" pe forum contact "Tzuparu" To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? WAU , SUPER TARE !!! mai baietii, voi nu vedeti, este un samurai lung , adica fix ce e nevoie sa nu mai topaie, din cauza ca cel scurt e PREA SCURT ! nu cu foarte multe modificarii, (cateva mii de epuroi :grin: )iese o super masina..... :) mi se pare mie sau in poza a fost prezentat cu motorizare diesel ? inca odata, tare masinuta, mi-as dori una...... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? inradevar era diesel din 1999.daca va interesaza eu am gasit masinuta pe mobile va dai linku pe pm. Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? eu am un Samurai lung viewtopic.php?f=7&t=1006&hilit=thelongsam se comporta mai bine atat pe strada cat si in teren. este dezavantajat de raza mare de bracare. important mi se pare faptul ca are doar cu100 kg mai mult decat cel scurt dar un ampatament cu 30 cm mai mare. se poate taia cam 35 cm din spate fara a afecta in vreun masina. despre cum arata ....fiecare cu pareriea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? si decpre taiere din aripaspate si mutarea punte spate mai in spate ce stii? Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? mie mi se pare foarte fain, iar daca il modidfici un pic arata bestial Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? am pus pe padinea anterioara 2 linkuricuri cu una modificata uitate la alea Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: ce parere aveti de samu lung? am pus pe padinea anterioara 2 linkuricuri cu una modificata uitate la alea da le-am vazut de aia am zis ca modificat arata bestial :h5 mi se pare mai fain ca si scurtul modificat :h5 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate