Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suspensie skyjacker

gonzo

Postări Recomandate

am facut cadou la calul meu niste amortizoare si arcuri Skyjacker, dupa care i-am dat si niste copite noi cu potcoave noi, adika discuri de frana cu placute noi, iar acum sta ca un porc. Desi arcurile erau mai lungi cu un cm fata de cele stok, fiind mult mai rigide, masina este mai inaltata de fata iar rotile stau ca un kur. Pana acum erau rotile iesite in afara , acum sunt in interior ( sau invers depinde care jumatate o vezi plina).

Ma gandeam sa tai o spira de la arcuri, nu stiu daca e ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator fender

Re: suspensie skyjacker

Ce cod sau part # are kitul sau piesele (arcurile ma intereseaza)?

Daca e vorba de kit de inaltare, ai cumparat si ai inlocuit si bucsa pt corectia unghiului de cadere?

Link spre comentariu

Ce cod sau part # are kitul sau piesele (arcurile ma intereseaza)?

Daca e vorba de kit de inaltare, ai cumparat si ai inlocuit si bucsa pt corectia unghiului de cadere?

S97132, nu am inlocuit nimik , nicio bucsa,

Link spre comentariu

Vizitator fender

Nu pare sa fie cod skyjacker.

La kiturile de inaltare pt. Bronco II 1990 apare codul 132K: http://www.skyjacker.com/products/produ ... il/?id=391

Vezi acolo ca "Oversized Camber/Caster Shims Are Required;", adica ar trebui sa fi cumparat si http://www.skyjacker.com/products/produ ... il/?id=119 (banuiesc ca masina ta e 4WD, pt. 2WD codul e 1029H) - vezi si pdf-ul cu instructiunile.

Bucsa se pune ca sa corectezi unghiul de cadere al rotii.

Link spre comentariu

Aaa, e sistemul acela ciudat ca si la unele ford-uri parca.

Nu am mai facut asa ceva dar ma gandesc ca acolo unde e prinderea articuatiei de sasiu ar trebui modificat ceva in sensul de a cobora articulatia respectiva. Probabil ca exista ceva bucsi de corectie pt asta. Bucsi excentrice.

Link spre comentariu

http://www.performancemarket.com/perfor ... category=9

de aici le-am luat si dupa cum vezi asta e codul si e skyjacker, singura diferenta e ca boii mi-au trimis negre si nu rosii cum am vrut, au venit in cutii sky....si ele sunt inscriptionate cu sky....

Link spre comentariu

La kiturile de inaltare pt. Bronco II 1990 apare codul 132K: http://www.skyjacker.com/products/produ ... il/?id=391

Vezi acolo ca "Oversized Camber/Caster Shims Are Required;", adica ar trebui sa fi cumparat si http://www.skyjacker.com/products/produ ... il/?id=119 (banuiesc ca masina ta e 4WD, pt. 2WD codul e 1029H) - vezi si pdf-ul cu instructiunile.

Bucsa se pune ca sa corectezi unghiul de cadere al rotii.

pe el scrie 132 s

Link spre comentariu

ce punte ciudata....:)) si ce ciudat stau rotile.....pana acum nu am mai vazut asa cv si nici nu stiu cat de eficienta e in teren

cred ca e mai eficienta decat crezi :grin: , de exemplu in avatarul tau o roata e in aer, daca eram eu acolo, aveam aderenta si pe roata dreapta si la cate am vazut pe net ca fac astia cu genul asta de punti si nu se plang........

Link spre comentariu

Vizitator fender

Pai asa e in lumea asta aftermarket, de multe ori e vopsit gardul si-nauntru leopardu'.

S97132 e codul aftermarket al codului 132 Skyjack, vezi aici ca si culoarea se potriveste: http://www.fasterthanthem.com/product.p ... t=0&page=1

In locul indicat de tine se vede ca-s 4 arcuri, deci e clar ca imaginea e generica si n-are sens sa iei niciun detaliu de bun, inclusiv culoarea.

132K e kitul ce contine si foile pt. spate (sufixul K probabil ca desemneaza un Kit). Numai arcurile pe fata au codul 132 (fara niciun sufix).

Cautarea mea pe situl Skyjack dupa 132S n-a dus la niciun rezultat. Daca ai indoieli ca n-ar fi trebuit sa obtii o inaltare de 1-2" (eu n-am), trimite-le un mail sa vezi ce inseamna sufixul S si ce caraterisitici are.

Deasemea roaga-i sa-ti spuna ce recomanda ca sa dregi treaba (care dintre seturile de ajustare a unghiului de cadere sau mai stiu eu ce au ei acolo) si intreaba-i tot pe ei cam cat sa tai din arc daca nu vrei inaltare.

E normal ca la inaltarea obtinuta sa-ti stea asa rotile avand in vedere configuratia puntii.

Link spre comentariu

Pai asa e in lumea asta aftermarket, de multe ori e vopsit gardul si-nauntru leopardu'.

nu am indoieli, asteptam chiar sa se ridice, ca de aia am luat astea si nu cele stok. Inainte imi stateau rotile spre exterior, iar toti spuneau ca ar fi bucsile devina de la punti. Am gandit ca in momentul inaltarii o sa se aranjeze si rotile dar nu in halul asta. Oricum ce mi-ai trimis tu cu arcurile alea negre sunt mai scumpe decat le-am luat eu de la ceilalti. Iar cu ei nu pot vorbi nimik, sunt niste idioti care le dai ce cod vrei sa cumperi si atat. Nu am reusit sa obtin absolut nimic de la ei. Tot timpul imi spuneau sa consult un inginer.

O sa mai stau cu ele asa putin , poate se lasa ( desi nu cred ) daca nu o sa tai dupa ochi si ureche o parte din arc.

Vroiam sa mai adaug o foaie la arcuri dar imi e frica ca o ridic prea tare. Dupa ce am spinguit arcuriel sa ridicat foarte mult iar daca mai pun o foaie acum sa o aduc la nivelul actual al fetei, imi e frica de cardan. Astia vad ca spun ca daca o inalti mai mult de 2 ' sa schimbi cardanul. Sau o inalt si apoi scot cardanul si merg numai cu fata :)

Link spre comentariu

Vizitator fender

Eu ti-am dat un exemplu pt. coduri si pt. imagine, nu pt. pret.

Cu cine n-ai reusit sa vorbesti, cu cei de la care ai cumparat arcurile sau cu Skyjacker?

Link spre comentariu

Eu ti-am dat un exemplu pt. coduri si pt. imagine, nu pt. pret.

Cu cine n-ai reusit sa vorbesti, cu cei de la care ai cumparat arcurile sau cu Skyjacker?

cu cei de la care am cumparat arcurile, aia sunt un depozit mare pt aproape toate tipurile de masini si sunt robotizati . Daca ii intrebam ceva pe langa comanda tot intrebau daca sunt sigur daca eu vreau codul ala si sa consult un inginer in alta parte daca vreau detalii pt piese. Oricum au trimis ce trebuie ca , am cumparat toate produsele de la ei si nu am avut probleme. Nu ei sunt devina ca imi sta masina asa , nu ei m-au indrumat sa cumpar ceva anume sau ca mi-ar trebuii altceva. Am facut-o singur.

Link spre comentariu

Vizitator fender

Bineinteles ca nu magazinul/depozitul trebuie sa vorbesti.

Eu ti-am sugerat sa vb cu Skyjacker si cred c-am facut-o destul de clar.

Succes!

Link spre comentariu

Succes!

Scuza-ma eu am spus de momentul in care le-am cumparat. Probabil ca o sa sun si la ei, la Skyjacker.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Succes

merci mult Fender, era cat pe aci sa tai arcurile de draci, am gasit si bucsele si le comand acum :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare