Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

oare exista asa ceva si pentru samurai?

cosmacatalyn

Postări Recomandate

Re: oare exista asa ceva si pentru samurai?

Adica punti de tip portal.

Din fabrica nu exista, dar se pot adapta. Am vazut la Cupa Kamikaze o Vitara (sau cel putin asa scria pe "coaja") cu punti de tipul asta.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

M-am interesat cat costa aceste adaptari portale pt o toyota HDJ 80, nu punti cu totul si m-am linistit. Aproximativ 7000-7500 Euro. Daca si pt samurai costa la fel, atunci hai sa ne comandam toti :ha: :ha:

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Cea de la Iasi e masina lui Sorin, care intr-adevar are portale de Volvo plus o gramada de alte lucruri ... tot respectul pentru cei care au pregatit-o....Suzuki Dojo....etc.

Iar masina este in proportie de 50-60 % Samurai :h5 !

Kit-uri adaptoare la puntile portale respectiv punti normale mai solide (ex. Toyota) exista o gramada, dar depinde cat esti dispus sa investesti in masina.

Pe de alta parte exista si producatori de punti hibride , gen austriecii de la www.killeraxles.com ... dar din pacate nu costa putin.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Eu mai vad o oarecare problema cu adaptoarele respective: reductia minima este de 4. Daca eu calculez bine, asta inseamna ca in loc de roti de 31, pentru a pastra viteza masinii, ar trebui roti de 124 inchi :P

Sa zicem ca nu vrei sa pastrezi viteza, dar nici sa o reduci la 1/4 parca nu ai vrea. Si nici roti de 2 ori mai mari nu prea poti sa pui (60 inchi)...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare