cosmacatalyn Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 http://www.killeraxles.com/html/portalachsen.html Cred ca s-ar mai inalta puntile cu 15-20 cm minim,plus roti mai mari,s-ar mai si latii destul si sa nu mai spunem ce reductie am avea...Sper ca nu spun numai prostii! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? Adica punti de tip portal. Din fabrica nu exista, dar se pot adapta. Am vazut la Cupa Kamikaze o Vitara (sau cel putin asa scria pe "coaja") cu punti de tipul asta. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? Eu intrebam daca exista adaptarile respective care sa se ataseze la puntea existenta,nu puntea cu totul... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? astea sunt un fel de inaltatoare pt punti? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? Am vazut si eu la Iasi un Samurai ( cel putin avea caroseria de Samurai ) cu portale , dar puntile nu stiu daca erau de Sami. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? este un Samurai , dar puntile sunt portale de Volvo + multe altele ...... :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? M-am interesat cat costa aceste adaptari portale pt o toyota HDJ 80, nu punti cu totul si m-am linistit. Aproximativ 7000-7500 Euro. Daca si pt samurai costa la fel, atunci hai sa ne comandam toti :ha: :ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? pentru cele 4 roti? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? Cea de la Iasi e masina lui Sorin, care intr-adevar are portale de Volvo plus o gramada de alte lucruri ... tot respectul pentru cei care au pregatit-o....Suzuki Dojo....etc. Iar masina este in proportie de 50-60 % Samurai :h5 ! Kit-uri adaptoare la puntile portale respectiv punti normale mai solide (ex. Toyota) exista o gramada, dar depinde cat esti dispus sa investesti in masina. Pe de alta parte exista si producatori de punti hibride , gen austriecii de la www.killeraxles.com ... dar din pacate nu costa putin. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: oare exista asa ceva si pentru samurai? Eu mai vad o oarecare problema cu adaptoarele respective: reductia minima este de 4. Daca eu calculez bine, asta inseamna ca in loc de roti de 31, pentru a pastra viteza masinii, ar trebui roti de 124 inchi :P Sa zicem ca nu vrei sa pastrezi viteza, dar nici sa o reduci la 1/4 parca nu ai vrea. Si nici roti de 2 ori mai mari nu prea poti sa pui (60 inchi)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate