suzuker Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 ce parere aveti? pt cei ce nu stiu: sistemul foloseste 3 diferentiale si reductor, asadar e un 4x4 full time. Diferentialul central este blocabil manual, iar puntile fata/spate au diferential blocabil controlat numai de electronica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 pare un sistem infailibil dar am auzit ca in teren nu merge chiar asa.. din cate stiu eu are o serie de ambreiaje pe fiecare roata care au scopul de a trimite tot timpul puterea catre roata cu cea mai buna aderenta.... interesant este daca a folosit cineva in teren greu...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Ce pot sa spun ,parerea mea e,ca tot ce e tehnologie high sau complexa nu mai e asa de fiabil. Lucrul facut simplu e cel mai fiabil asta e un lucru clar. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 eu unu n-am incredere in lsd-uri. si oricum ai da-o, toate SUV-urile astea noi au lsd-uri. ceea ce e ok, ca n-ai nevoie de ARB la mall, si odata pe an cand pleaca ei la munte, e arhisuficient. eu unu ma uit la un OX, din ala cu cablu, ca sa scap si de compresor O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogon_1979 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: quadra drive 2 am 2 prieteni care si-au cumparat 2 grand cherokee 3.0 crd din 2009.218 cp,510 Nm,vreau sa va intreb pe voi :cum functioneaza sistemul quadra?am inteles ca are 3 diferentiale,sunt blocabile toate 3?la ce foloseste acea maneta de langa schimbator pe care scrie LOW(cand se foloseste si cum actioneaza?).eu as vrea un land criuser hdj100,4.2 diesel sau un G,am inteles ca astea 2 ar fi singurele care au 3 diferentiale blocabile din fabrica.mai am o intrebare:care este diferenta dintre diferential,reductor si LSD? va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: quadra drive 2 Uite cate ceva , si topicul asta iti va lamuri toate curiozitatile . Multumim celor care au contribuit la crearea acestui topic ... extrem de bun pt toti cei care nu stiu f multe despre , reductor, diferentiale - fata/spate/central , etc etc :bravo PS : citeste tot topicul ca mai sunt niste filmulete super utile care`ti dau mura`n gura totul despre "diferential" :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: quadra drive 2 Butonul pe care scrie LOW serveste pentru a angrena reductorul. Reductorul este unul din elementele transmisiei. Odata angajat el multiplica cuplul si caii transmisi de cutia de viteze inainte ca acestia sa ajunga la punti. Totodata reduce numarul de rotatii care pe care roata le va efectua. Se foloseste atunci cand esti in teren dificil (noroi, urcari foarte abrupte, coborari foarte abrupte, etc) Din cate stiu si Wranglerele rubicon au 3 blocante. Diferentialul este un obiect care permite celor doua capete ale lui sa se invarta cu turatie 'diferita' :-) Diferentialul fata si spate permit planetarelor sa invarta rotile cu turatii diferite, astfel incat sa poti lua curbele. Diferentialul central exista pe masinile cu 4x4 permanent, si permite puntii fata sa se invarta cu o turatie diferita decat cea spate, tot pentru a lua curbe. Secundar, diferentialelel centrale (daca sunt autoblocante - cum ar fi LSd sau torsen) mai fac o chestie: distribuie cuplul intre punti acolo unde e nevoie de el. 'blocantul' inseamna 'diferential blocant / blocabil' si inseamna ca diferentialul fata / spate (sau central) nu mai permite celor doua iesiri sa se miste diferit. In cazul auto 4x4 nepermanent nu exista dif central, si de aceea la cuplarea 4x4 este ca si cum ai avea blocant central. In cazul in care ai 3 blocante (sau 2 montate peste 4x4 nepermanent) esti 100% sigur ca toate 4 rotile se invart cu aceeasi turatie. Pe de alta parte, aceasta e reteta pentru a rupe planetare pe fata cand te apuci sa tragi de volan cu fata blocata (mai ales ca nu blochezi fata decat in situatii grele) LSD inseamna 'limited slip differential' si este un tip de diferential autoblocant (care 'detecteaza singur' atunci cand o iesire se invarte prea repede fata de cealalta, si le obliga sa se invarta similar) Motivul pentru care nivelul de incantare fata de LSD uri nu este atat de crescut este ca in teren greu (nu prin oras pe zapada...) depinzi de ele sa ia decizia (sa 'se prinda') . In plus, vor munci foarte mult sa se conecteze / deconecteze in continuu... PS: toate astea s-au dezbatut si explicat deja foarte in detaliu pe topicul 'cum se pune diferential central?' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate