Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vreau cateva poze.Va rog....

cristi3611

Postări Recomandate

Re: vreau cateva poze.Va rog....

mai degraba, spune ce te intereseaza. cele dupa 2000 nu au nimic in plus, sau diferit, fata de cele dupa 96, de ex... iar fata de cele dupa 90...decat panourile de usi difera. in caz ca te intereseaza un alt model de bord, ala e optional si nu s-a pus pe multe masini...

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nimic....probabil difera indicatiile de pe bord..gen in loc de 160 viteza maxima-au pus 200...si el merge cu 100 max

:)))), a si poate forma volanului si niste presuri....probabil in functie de motor,dar ca design....nesemnificativ...daca nu e asa scz..:)

Link spre comentariu

poate te ajuta astea

Deschide ochii. Gandeste!

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse

Link spre comentariu

diferenta ar mai fi bordul care sa pus mai mult pe toyota in rest e lafel interiorul

fetele de usi sunt aceleasi care le am eu si cam atat

aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste

fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat

Link spre comentariu

si pe afara cateva

Link spre comentariu

daca mai vrei poze cu ceva iti mai dau

Silence DJ, masina e facuta in totalitate de mine surub cu surub exact cum am vrut, daca mai iese vro combinatie si mai pun si un troliu sunt cel mai fericit :ypu

Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri :h5

Gumele urmeaza repede dar troliu mai greu...

Link spre comentariu

nimic....probabil difera indicatiile de pe bord..gen in loc de 160 viteza maxima-au pus 200...si el merge cu 100 max...daca nu e asa scz..:)

merg si cu 150km/h destule...de aia au scgimbat si aparatele de bord. unele chiar si 170km/h, insa mai rar (cele cu motorizare cosworth)

te iertam, ca nu ai stiut...da' sa nu se mai repete. :P

:h5

ARO CLUB ROMANIA

Link spre comentariu

Interiorul arata bine, insa as schimba albul de la bord si protectiile de la boxele din portiere, In rest :bravo

1998 ARO 243 3.2 UTB

2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v

1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi

1994 Yamaha Virago XV 535

1999 Yamaha XT 600

1960 IZH Festival

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pe 25 -oct am masurat viteza masinii ce se vede in avatar .

de fapt nu eu ci colegul axxel4you care avea un gps

126 km/h in padurea Vlasiei .Motor Andoria aspirat ,cam ostenit .

Colegul toyota benzinar 140 cp .

:grin:

baciudibaciu
Link spre comentariu

O viteza record sar putea spune tinand cont ca , caroseria de pe aro nu e cine stie ce.

Nu la toata lumea , uni chiar tin Aro in stare foarte buna. Viteze de peste 140km/h sunt realizabile cu motorizarile Toyota benzina si Ford benzina fara probleme.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

da dar daca nu ai observat era o camioneta si avea motor de andor.... daca nu ma insel

Pai noi am observat si chiar cunoastem ,,personal" masina ..Masina mea nu depasea 120 km /h pana a fost motorul reglat ...acum pot merge snur cu 140km/h dar cum ingerul meu pazitor are ceva priobleme cu viteza o tin in max 120km/h si asta numai in cazuri deosebite ...Si eu am tot andoria ,adevarat este TD...Faptul ca este camioneta nu schimba cu nimic situatia.Aerodinamicitatea la ARO este o poveste SF...dar vitezele de peste 120 sunt cat se poate de reale...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare