flaviu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 va salut vreau sa schimb antigelul si nu stiu pe unde sa golesc antigelul din motor prin manuale am gasit doua variante unu ar fi in partea stinga in spatele motorului si altul cica in fata in dreapta, dar la mine nu am gasit nici un surub pe nicaieri masina lj 70 din '86 mtor 2lt 2.4 td multumesc Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor Vezi ca ai un robinet la un colt de radiator. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor din radiator am golit, dar vroiam sa golesc si motorul Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor Surubul de golire este in partea stanga spate a blocului motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor din radiator am golit, dar vroiam sa golesc si motorulSi de principiul vaselor corespondente nu ai auzit? daca mai ramane 100 de grame in motor crezi ca se intampla ceva? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor masina are aproape 11 litri din radiator au iesit 6 asa ca principiul vaselor comunicante nu functioneaza ce sa fac daca m-a facut mama perfectionist si vreau sa-l schimb tot Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: golire antigel din motor Cauta unde ti-am spus. Daca nu gasesti, o sa fac eu o poza si o pun aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: golire antigel din motor Cauta unde ti-am spus. Daca nu gasesti, o sa fac eu o poza si o pun aici. Tare bine era sa fi pus poza aia........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: golire antigel din motor 2lt 2.4 td, LJ70 '86 De aceeasi problema m-am lovit si eu, mi-am pregatit vroe 10 litri de antigel, dupa spusele owner manual si, cand colo s-au evacuat (prin coltul radiatorului) un pic mai mult de jumatate... Totusi radiatorul parea partea cea mai decliva a sistemului de racire. Dupa cativa km a mai intrat aproape un litru de amestec. By the way, are importanta culoarea antigelului, am pus Hepu albastru? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Re: golire antigel din motor 2lt 2.4 td, LJ70 '86 Salve Diferenta de culoare dupa tipul antigelului, dupa cum vezi in link-ul de mai jos. Unii spun ca cel roz se preteaza mai bine la motoarele turnate din aliaje de aluminiu. Eu tot albastru am Editat Decembrie 9, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: golire antigel din motor 2lt 2.4 td, LJ70 '86 Pai si 2l-t din ce-i facut? Banuiesc ca din fonta. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: golire antigel din motor 2lt 2.4 td, LJ70 '86 Baga-i albastru sau verde ... Ca sa evacuezi antigelul ... odata cu robinetu ... deschizi si busonul pe unde pui antigel ...sa "isi ia aer" ...iar dupa aia sufli acolo ... sa evacuezi cat poti ...Prin aceasta procedura am reusit sa evacuez si sa alimentez saptamana asta dintr-un motor 2LT cam 9 kile de lichid ... ca nu ii pot spune antigel ...cel mult o apa colorata... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate