Max Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Prezint aici niste texte ale unora la primul contact cu un forum de offroad. Se recunoaste cineva? Sau recunoasteti interpretul? 1. 9 ianuarie 2007 Cred ca sunt cel mai nou venit! Am inceput anul cu gandul de a-mi rezerva timp pentru un hobby. De multa vreme doream sa fac pasul catre off road dar mereu intervenea ceva mai important de facut. Oricum, daca sunt aici este un bun inceput. Sper sa aflu si sa invat de la voi lucruri interesante. 2. 23 noiembrie 2005 va doresc buna ziua si bine ca v-am gasit. iaca am venit si eu p-acilisha ca imi place mie da masinilii astea care trage iele cu toate rotzilii lor care ieste......si care se suie pa munte mai ceva ca capra neagra. 3. 18 iulie 2006 Salut! Citesc de ceva vreme mesajele de pe forumul xxxx foarte multe din ele chiar sunt folositoare. Am cautat destul de mult pana am gasit un site + un forum unde se vorbeste si despre ARO, mai mult chiar de ARO 10. Sper sa reusesc sa POST-ez in curand cateva poze cu masina mea , un 10 din 1989. Sunt pasionat de iesiri "soft 4x4" ,masina nefiind "preparata". Pasiunea 4X4 s-a nascut din pescuit, la care inca nu am renuntat. 4. 24 nov 2005 Masinuta mea la care lucrez de doi ani si jumate si tot nu e gata :) :) Sa va zic in doua vorbe ce am facut eu pe la ea:inaltata din suspensii(arcuri spate si bare de torsiune fata) 3 inch,un body lift de 3inch,jante j10x15,cauciucuri31x10.5x15 MT si am decupat din aripile fata.I-am pus instalatie GPL,masina are motorul nissan z24(2400 cm3,benzina,injectie monopunct,105CP),i-am refacut interiorul,scaune,banchete,fete usi,plafoane...,i-am pus geamuri electrice,car kit nokia,muzica,statie radio Maxon,trapa.Acum lucrez la bara de pe fata,vreau sa-i schimb si bara de pe spate(sa-i fac una cu suportul de roata de rezerva si hi-lift prinse direct pe bara),vreau sa-i pun cauciucuri 33x12.5x15 MT si sa mai lucrez un pic la tinichigerie.Dupa cu se vede in pozele ce le pun mai jos am personalizat-o si cu niste desene executate de OBLIO!!Astept comentariile voastre iar pentru posesorii de terrano le stau la dispozitie cu sfaturi si experienta mea acumulate in acest timp :?Mai am un suzuki samurai si m-am hotarat sa-l fac pentru offroad iar terrano sa-l tin asa de mers la ski.O sa pu poze si o sa prezint masina cand o sa se inteleaga ceva din ea!! 5. 12 mai 2005 Toyota HZJ70, 4,2 Diesel. Am cumparat-o recent si nu prea au ramas bani pentru tunning. Sper ca in viitor sa-i pot face cate ceva. 6. 16 martie 2006 PRIMAVARA S-a deschis un bobocel Rosu la culoare Ca o puta de catel Care sta la soare Iar o floare de salcam A cazut saraca Intr-o balega din drum Ce-o cacase vaca Un berbec arunca-jur Cate-o cacareaza I-a intrat un vierme-cur Si il cam jeneaza Sta Grivei pe ganduri dus Singur cuc bastardul Si-a saltat un crac in sus Si stropeste gardul Buni prieteni doi pisoi Neavand vre-o treaba Stau pe prispa amandoi Si si-o iau la laba Un muscoi la rendez-vous Cu o musca sluta Ii explica cum ca nu Poate s-o mai fxxa Pentru ca zburand pe cer Intr-o zi cu ploaie Veni un helicopter Si-l lovi la cxxie Un tantar suit in pom Plange cu suspine S-a cxxat pe el in somn Si ii e rusine Doi cocosi se cearta iar Pentru o gaina Si magaru-i tot magar Trage o beshina Coana Manda in pridvor Plange amar si-i trista De Ionica - i este dor Si-o mananca-n pxxxa Sai sa vedem cine ce stie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inceputurile unora :) nr.3 - Bigdaddy ... sper ca-mi aduc bine aminte... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inceputurile unora :) Eu mor sa stiu cine e nr.2 si 6! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inceputurile unora :) Eu mor sa stiu cine e nr.2 si 6! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: 2. e Bogdan4x4 - Dumnezeu sa il ierte! 6. ...hmmm ...mai stam sa vedem ce apare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inceputurile unora :) Eu mor sa stiu cine e nr.2 si 6! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: 2. e Bogdan4x4 - Dumnezeu sa il ierte! 6. ...hmmm ...mai stam sa vedem ce apare :grin: @nello runner :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inceputurile unora :) la 3 am crezut ca sunt eu...dar nu mai stiu poate sa ma ajute cineva pls :happy forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Inceputurile unora :) Eu mor sa stiu cine e nr.2 si 6! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: 2. e Bogdan4x4 - Dumnezeu sa il ierte! 6. ...hmmm ...mai stam sa vedem ce apare :grin: ..puteam sa jur ca-i vb de el. Dupa binecunoscutul "p-acilisha". :) LE Nr 5_sa fie, sa fie.. Pisi? Aka Alex Toyota? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Inceputurile unora :) LE Nr 5_sa fie, sa fie.. Pisi? Aka Alex Toyota? Bineinteles. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Inceputurile unora :) 1. Zippo 2. Bogdan4x4 3. Bigdaddy 4. Cfantana 5. Alex Toyota 6. Nellorunner :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Inceputurile unora :) LE Nr 5_sa fie, sa fie.. Pisi? Aka Alex Toyota? Prezent! :) hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Inceputurile unora :) LE Nr 5_sa fie, sa fie.. Pisi? Aka Alex Toyota? Prezent! :) Si ai reusit si sa faci tunning la masinuta. :grin: Acum in ce stadiu e dupa ultima rasturnare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Inceputurile unora :) 1. Zippo 2. Bogdan4x4 3. Bigdaddy 4. Cfantana 5. Alex Toyota 6. Nellorunner :grin: :ha: :ha: :ha: :ha: Nu m-am recunoscut.... :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Inceputurile unora :) Si ai reusit si sa faci tunning la masinuta. :grin: Acum in ce stadiu e dupa ultima rasturnare? Max, stii ca la vremea aia orice sticker era tunning :grin: A mea saraca, n-a fost niciodata tunata, mai degraba trasnita. Acu' este in stadiul de nudu' gol si lucrez intens la ce se numeste Proiectul Ocelotul Leopardis Pardalis de padure. Ma-ngrozesc de cat de bine o s-arate :tr hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate