Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bridgestone Dueler iarna?

Vizitator Japo'

Postări Recomandate

Salut!

Mi-am luat un Pathfinder echipat cu anvelope Bridgestone Dueler H/T 840 noi, 235/70 R16, si ma intreb daca fac fata iernii. Nu stiu daca sunt rezonabile pe zapada. Am gasit pe ele si un mic insemn M+S. Cei de la Nissan spun ca sunt all season dar personal nu am o parere prea buna despre genul asta de anvelope. Imi poate spune cineva care le-a folosit sau stie ceva despre ele daca sa le pastrez sau sa fac un efort si sa imi iau si unele speciale de iarna?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bridgestone Dueler iarna?

Am si eu pe o Toyota acelasi model (ceva mai mari) si iarna trecuta nu am avut probleme cu ele si chiar le-am folosit. S-au comportat excelent si pe suprafata inghetata insa evident nu te astepta la aceleasi performante ca unele special de iarna.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Re: Bridgestone Dueler iarna?

Dupa parerea mea anvelopele de iarna sunt mai importante la franare decat la tractiune.

Micsoreaza distanta de franare de la 100 Km/h cu cel putin 20-50 m in functie de suprafata de rulare.

Din pct de vedere al tractiunii, ca utilizator de cauciucuri de iarna iti pot spune ca pe la munte, la ski, am depanat ceva 4x4 cu all season pe portiunile cu gheata...nu se compara aderenta...

Daca vrei siguranta si tractiune maxima, obligatoriu anvelope de iarna !

:x :h5

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare