Vizitator adila Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 salut !!! cam cat ar costa un sami in mintile lui? ma intereseaza cel cu injectie(sa aiba un pic de euro) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. O prima observatie: in Romania toate masinile sint impecabile ;) Cred ca Samurai-ul a fost maxim euro2 si unul decent il poti gasi intre 2000 si 4000 de euro. Variante preparate e posibil sa coste mai mult. Preturile astea sint pt masini inmatriculate deja aici. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. ma intereseaza varianta stock,un rand de cauciucuri ii pun eu.deci pe la 4000 de euro iau ceva bunutz si inmatriculat.(pe romania) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. stau pe ganduri si cantaresc.ori un atv ori un sami.dar parca as inclina in favoarea lui sami. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. diferentele sunt ca in samurai nu te bate vintul si nu te ploua concluzia apeleaza linistit la samurai si la 4000 euro gasesti unul inmatriculat si cit de cit pus la punct :h5 1 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. ai dreptate,stiu.la noi preturile la masini sunt umflate.la 4000 ar trebui s iau o masina buna,iar eu am vazut pe net pe la 3500 de euro niste junghiuri.cred ca trebuie rabdare si sa caut unde trebuie.inclin si eu in faoare samului,ideea era ca pe la 4000 de euro luam un atv nou. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: samurache in mintile lui. sincer cam toate samuraiele sunt destul de ruginite dar poate gasesti unul in stare ok pe la 4000 mai ales al meu sta undeva la 4500 cu achizitie si pus la punct inmatriculat acum depinde ce euro vrei sa ai la el sunt multe mai cauta si putina rabdare normal ca nu este nou dar este diferit de atv parerea mea multa bafta pt achizitie si mare atentie al tablarie mecanica este destul de eftina de reconditionat sau poate la banii astea gasesti vitara este una frunoasa undeva pe forum parca pe la 4300 si este totusi o masina mai ales cu atv este mult mai riscant prin padure problemele in general sunt la frinare mai ales daca gasesti si un covor de frunze umede eu iti spun din propia experienat nefericita cind am intrat in pom cu un atv linhai tractiune pe spate din fericire am reusit sa indoi numai o geanta si sa distruc un semnalizator plus doua saptamini purtat fasa elastica la mina :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: samurache in mintile lui. multam pt sfaturi.trebuie sa astept,nu ma grabesc.si vitara cred ca e bunutza pt un offroad soft si am vazut ca sunt multe pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgg2004 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: samurache in mintile lui. Salut . Am adus acum o saptamana pentru mine si un prieten doua suzuki Samurai . Unul este din 2004 si unul este din '99 .Prietenul meu trebuia sa ia un credit sa achite unul dintre ele dar nu i-a fost aprobat creditul si asa ca eu am ramas cu amandoua . Unul este Euro 3 si D4 (cel din 2004 ) si poate fi scos euro 4 iar cel din '99 este euro 2 si D3 adica poate fi scos euro 3 . Am cautat masini cu euro cat mai mare penru a nu investii in taxa de prima inmatriculare si a folosi banii astia pentru mashina ( diferenta de la euro 4 -170 euro la euro 2 - 1400 euro se simte ) , si oricat de "sigura" ar fi inmatricularea pe bulgaria este mai sigur sa fie aici pe numele tau si tu proprietar pe carte . Masinile sunt impecabile si ambele aveau TUV-ul valabil in Germania .As vrea sa vand una dintre mashini pentru ca nu am ce face cu doua si nu ma intereseaza profitul ci dar sa imi recuperez cheltuielile cu benzina si taxele pana aici pe care le-am avut cu masina pe care o sa o vand . Cu aceasta ocazie va urez : Bine v-am gasit !! si sper sa ma integrez cu bine in club acum ca am si "atelaj :ypu :ypu :ypu " Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT Golf 5 1.9TDI STOK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: samurache in mintile lui. Intre 3500 si 4000 euro gasesti un Samurai in stare buna. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: samurache in mintile lui. sper la primavara sa ma pot lauda si eu cu ceva,ca tare nasol e fara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: samurache in mintile lui. Salut . Am adus acum o saptamana pentru mine si un prieten doua suzuki Samurai . Unul este din 2004 si unul este din '99 .Prietenul meu trebuia sa ia un credit sa achite unul dintre ele dar nu i-a fost aprobat creditul si asa ca eu am ramas cu amandoua . Unul este Euro 3 si D4 (cel din 2004 ) si poate fi scos euro 4 iar cel din '99 este euro 2 si D3 adica poate fi scos euro 3 . Bine ai venit! Treci intii pe la sectiunea de prezentare a membrilor :rules Nu cred ca un Samurai poate fi scos euro4 decit daca ai pile la RAR sau masina a avut catalizatorul schimbat in Germania si TUV-ul scrie negru pe alb ca e euro4 si nu D4 sau altceva. 1 Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Poti s-i pui ce catalizatot vrei tu si euro 5, handicapatii de la rar tot ce vor ei vor scoate....din pacate asta-i Romania. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. sau depinde cat dai sa il scoata ce vrei tu 300 euro=euro 2 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Explica-mi si mie te rog, pe PM daca nu e posibil aici, cum se face smecheria? Eu cand am fost dipsus sa platesc spaga pentru chestii din astea, nu am reusit sa gasesc omul potrivit....toata lumea spune ca se rezolva cu spaga dar cand sunt pusi in fata faptului, adica de a face smecheria, dau din colt in colt. La fel am patit si cu certificatul de depreciere, multa lume mi-a spus la fel, ca fara spaga nu se poate...ei bine, eu am scos certificatul fara sa dau nici o spaga, oamenii de la rar nu s-au strambat si nici nu au comentat nimic. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Certificatul de depreciere se da oricui care il solicita, si nu poate depasi in mod legal 18-20%, cei care dau spaga obtin un procent mult mai mare, chiar peste 50%, pe riscul inspectorului RAR care emite certificatul. Acum ceva timp, prin vara, la RAR s-au dat afara ingineri care au facut lucrul asta. Se mizeaza pe faptul ca atunci cand vine controlul de fond, nu o sa vada.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Rezultatul certificatul de depreciere nu e un procent ci un coeficient care se aplica in calculul taxei de prima inmatriculare. Cand voi avea timp voi face un topic despre acest lucru, pentru ca am constatat ca sunt foarte multi oameni care nu stiu despre ce e vorba. Eu am ridicat problema pentru ca tot aud in stanga si in dreapta ca te poate rezolva cineva la rar contra unei sume, iar cand spui ca vrei sa faci treaba respectiva dispar brusc toate legaturile. E prea mult mit legat de rar in tara noastra. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Corect, m-am exprimat gresit spunand procent. Daca esti in tema, spune tu daca poate ajunge sa platesti mai putin de 50% din taxa cu ajutorul unui coeficient foarte bun, legal calculat prin metodologia aferenta. Eu zic ca nu. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: samurache in mintile lui. Asa cum spuneam, voi face un topic, probabil duminica. In doua cuvinte, deprecierea rezultata poate fi de maxim 120%, dar legea limiteaza procentul la 95%. Avand in vedere ca in calculul taxei pe poluare este luat din oficiu un procentaj implicit de 90%, da taxa se injumatateste. Este si cazul meu, deci este verificat de mine, fara sa dau nicio spaga, singurul cost fiind al obtinerii certificatului de depreciere care este 280 RON. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgg2004 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: samurache in mintile lui. Explica-mi si mie te rog, pe PM daca nu e posibil aici, cum se face smecheria? Eu cand am fost dipsus sa platesc spaga pentru chestii din astea, nu am reusit sa gasesc omul potrivit....toata lumea spune ca se rezolva cu spaga dar cand sunt pusi in fata faptului, adica de a face smecheria, dau din colt in colt. La fel am patit si cu certificatul de depreciere, multa lume mi-a spus la fel, ca fara spaga nu se poate...ei bine, eu am scos certificatul fara sa dau nici o spaga, oamenii de la rar nu s-au strambat si nici nu au comentat nimic. Asa este..... din pacate de cand s-a inventat porcaria cu DNA -ul cu o "atentie" simpla nu iti mai poti rezolva treaba. Acum trebuie sa ai intrare si o recomandare de la cineva cunoscut celui caruia ii dai "atentia" . Asa ca mai este si vorba aia romaneasca "cine poate oase roade " ....nu poti sa te duci simplu cu un plic si sa rezolvi situatia . Corect, m-am exprimat gresit spunand procent. Daca esti in tema, spune tu daca poate ajunge sa platesti mai putin de 50% din taxa cu ajutorul unui coeficient foarte bun, legal calculat prin metodologia aferenta. Eu zic ca nu. Ai mare dreptate :grin: o taxa de conultanta poate face minuni :h5 Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT Golf 5 1.9TDI STOK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgg2004 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: samurache in mintile lui. Nu pot insa sa ma hotarasc pe care sa il pastrez acum ca am mai petrecut ceva timp pe forum si am vazut ce update-uri ar fi necesar sa ii fac :grin: :grin: ......daca il pastrez pe cel din 99 ar insemna ca deja am jumatete din banii pentru o suspensie completa OME + flanse + gume de teren .Pe de alta parte daca il pastrez pe cel din 2004 am motorul mai puternic cu 11cp si un "avans" de 5 ani (care poate se reflecta, sau nu ,in surubaraia pe care probabil o sa ma apuc sa o desfac pentru adaptarea noilor update-uri ) dar raman fara "jumatate" din banii pentru suspensii&stuff . Este grea decizia si acum ca am 2 :ypu parca nu m-as despartii de niciuna :grin: ....este ciudat cum te acapareaza veveritele astea ....si dupa ce vezi si ce pot face in teren variantele stock .....incepi si visezi cu ochii deschisi la un proiect personal :twisted: Pun niste poze cu cea din 2004 sa ma laud si eu un pic cu puradeii mei :) Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT Golf 5 1.9TDI STOK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: samurache in mintile lui. puone poze si cu varianta cealalta! :cl Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: samurache in mintile lui. Foarte frumos arata :h5 Sa le stapinesti sanatos pe amindoua si multi km fara probleme. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate