john.helot Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: La Multi Ani cheliosu! La multi ani,sanatate multa si tot ce-ti doresti! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: La Multi Ani cheliosu! Am fost prins :ha: , de bulgari , dar m-au amnistiat asa ca nu mai pregatiti chiftelute , si incarcatoare speciale la telefon. Multumiri de urari ! Mi-am pierdut in teren numarul din fata si am facut unul in germanica . L-au ginit bulgrasii cind am fost la o verificare la ei si parca furasem tezaurul bulgaresc . Au chemat procuratura , avocati , translatori si hotariti sa ma inchida pentru "falsh". Noroc ca procuratoare ...pardon procuroare nu era decit 75% bulgaroaica si a inteles speta si m-a lasat pe mine in pace e, dar a aresta masina . Aceasta a fost radiata si inscrisa din nou :uameni :uameni Inca odata multumiri pentru urari Al vostru chelu KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: La Multi Ani cheliosu! La Multi Ani si mult noroc. Sa inteleg ca a fost dezmat in Dreamer's? nu ca asta-i chitra....poate il prindem miine il bagam in noroi si asteptam :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate