bandiciradu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 salutare. uite-ma si pe mine cu o vitara. nu de mult conduceam un frontera 2.3 td. masina buna dar foarte grea.asa ca m-am hotarat sa-mi iau un vitara. o masina tare dragutza!!!nu foarte scumpa si perfect pt ce vreau sa fac eu,adica noroieli in voie.sunt bucuros ca ma aflu printre voi si sper ca in caz de probleme sa apelez cu incredere!!!!!!!!!!!!!!!!!! :h5 OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara S-o stapanesti sanatos :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara :hi :W la voi a venit iarna? Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_pit Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara :W in :cl Suzuki Vitara Metal Top 1,6 8valve (onroad si offroad da' tot una e) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara :hi :W la voi a venit iarna? :g e poza de cand a fost adusa,in iarna acum arata putin mai diferit si in zilele urmatoare am sa atasez si poze sincer,abia astept sa fie iarna sa ma distrez putin cu ea pe zapada OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara :1 pt achizitie Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara felicitari ai progresat cu vitara umpik ridicata si gume ........apoi sa sara noroiu :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara ho ho ho se inmultesc vitarele :banana :banana :banana :W :cl ,poti apela cu incredere daca ai probleme,suntem aici sa te ajutam :h5 :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilie Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara :W :cl :bravo :banana :banana :banana :banana A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara inca o poza mai recenta OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara si de cum l-am luat am zis ca-l pun la punct .asa ca sa n-am probleme pe parcurs!!!!! uite si cateva poze mai golutza(si cu putina rugina) OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara si uite si viitoarele gume,cu un pic de ajutor la suspensii sper sa intre!!! OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: si inca o vitara Bine ai venit :1 :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara si de cum l-am luat am zis ca-l pun la punct .asa ca sa n-am probleme pe parcurs!!!!! uite si cateva poze mai golutza(si cu putina rugina) Ai de lucru la ea! Buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara Daca-i bagi simexurile, va face minuni! :grin: Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara O sa fii foarte incantat de ea tinand cont ca ia avut o frontera. "Succesuri" ca vad ca ai de lucru la ea.. si pune o poza dupa ce o incalti cu simexurile! :W OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara sa nu pui gumele foarte mari ca atunci iti vei ruga moartea bafta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara sa nu pui gumele foarte mari ca atunci iti vei ruga moartea bafta inteles mesajul,iti multumesc sper sa ma pot abtine :grin: OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara buna achizitie nu ai zis ce motor are! a mea 1,6 16 valve cu 235/75/r15 mergea cam greu,parca era o babuta,cu 215 e mai lejer si consumul e mai mic,totusi 235 estetic arata mai bine. depinde ce vrei de la ea,doar offffff sau off/on spor la treaba 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara cu 235 fortezi tare masina,motorul,grupul tot,ai sanse sa rupi grupul fata cu 235 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: si inca o vitara buna achizitie nu ai zis ce motor are! a mea 1,6 16 valve cu 235/75/r15 mergea cam greu,parca era o babuta,cu 215 e mai lejer si consumul e mai mic,totusi 235 estetic arata mai bine. depinde ce vrei de la ea,doar offffff sau off/on spor la treaba masina e din 1995 si are motorul de 1.6 16 v va multumesc pt sfaturi,am sa tin cont de ele :h5 OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: si inca o vitara Salut!Si felicitari pentru achizitie!Sa o stapanesti sanatos! Mult spor la refacerea acaretului!!! Am vazut ca ai ceva de muncit la tabla :( ,dar o scoti cumva la capat. La Vitara pe care am cumparat-o si eu acum 2 luni ar cam trebui sa incep incet sa o desfac pe ici pe colo, ca am gasit tot felul de "chestiuni minore" care ma deranjeaza. Una din ele ar fi legata de tablarie care , prin locuri mai mult sau mai putin banuite de mine inca , dar pe care le voi descoperi :( , sigur a fost refacuta prost sau deloc. Intrebarea mea e: cum faci sa repari zonele prin care inca nu bagi degetul pana dincolo ci abia sunt atacate. Ca am aflat una alta: ba ca intai sa dai cu echivalentul de azi al FERUGINOLULUI comunist care opreste rugina , ba ca nu e ok sa dai; apoi sa vezi de chit, grund vopsea.Pe de alta parte am mai vazut cate un tutorial care imi arata ca dupa ce am blocat rugina si am netezit zona cu sau fara chit, pot sa refac local cu un fel de grund la tub spray, nu stiu daca la noi este asa ceva, si apoi sa acopar cu vopsea de culoarea masinii tot de la tub spray, din nou nu stiu daca la noi este astfel de vopsea si daca e ok sa dai cu ea.Diferenta de nuanta nu e o problema, masina mea fiind alb simplu, si nu e vorba de suprafete mari (au aparut puncte mici ici si colo). Nu as mai da-o odata la tinichigerie din lipsa de fonduri serioase si pentru ca masina nu e afectata masiv, mai ales ca proprietarul anterior a dat-o nu stiu la ce tinichigiu ..... care ... ma abtin asupra calitatii. Intreb in ideea de a face eu mica tinichigerie si, daca iese prost macar am facut-o cu mana mea, nu am si platit pentru treaba asta..... Mai am o intrebare. Desfaci cumva sa cureti si instalatia de incalzire a habitaclului? (ma intereseaza partea de la ventilator pe unde intra aer si este incalzit; am o vaga banuiala ca acolo nu s-a umblat niciodata ..... si gasesc ce nu ma astept) Ca nu stiu ce presupune lucrarea. Multumesc anticipat. SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: si inca o vitara Exista grund-uri care se pot da direct peste rugina, singura conditie e sa cureti de pamint si sa degresezi inainte. Pe la instalatia de aer, vezi intii daca are filtru de polen. Daca are, schimba-l, daca nu are, atunci toate frunzele, gindacii etc. se vor opri in radiatorul de caldura. Daca ai AC exista un spray special de curatat instalatia, distruge nu stiu ce bacterie care nu e foarte buna pentru plaminii nostrii. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: si inca o vitara si uite-ma si pe mine aproape de final cu masina nu sunt multe de zis ,prefer sa va arat niste poze. putine ca nu am prea multe,am sa fac pe parcurs sper sa va placa ca pe mine ma incanta,pe zi ce trece ma indragostesc de ea,sau el(inca nu i-am gasit un nume)(poate scufita rosie :ha: ) salutare si noroieli cat incape,ca e sezonul!!!! :x prima poza e chiar la inceput de drum OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: si inca o vitara Mai am o intrebare. Desfaci cumva sa cureti si instalatia de incalzire a habitaclului? (ma intereseaza partea de la ventilator pe unde intra aer si este incalzit; am o vaga banuiala ca acolo nu s-a umblat niciodata ..... si gasesc ce nu ma astept) Ca nu stiu ce presupune lucrarea. Multumesc anticipat. Ancuta_laurentiu iti poate face o introducere, cum nu se poate mai bine, in interiorul bordului, tocmai acolo unde te arde pe tine. Cu topicul lui treaba e pe jumatate facuta. http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=12900 Succes! Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate