Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: si inca o vitara si uite-ma si pe mine aproape de final cu masina nu sunt multe de zis ,prefer sa va arat niste poze. putine ca nu am prea multe,am sa fac pe parcurs sper sa va placa ca pe mine ma incanta,pe zi ce trece ma indragostesc de ea,sau el(inca nu i-am gasit un nume)(poate scufita rosie :ha: ) salutare si noroieli cat incape,ca e sezonul!!!! :x prima poza e chiar la inceput de drum felicitari e beton masina....vizual cel putin eu as zice ca merge cam greoi pe dealuri cu gumele alea sunt 31 cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: si inca o vitara arata fain dar e ciudat snorkelu ala bagat asa de jos,chiar pe la semnalizare! cum l-ai legat dedesubt? 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: si inca o vitara tare acel snorkel,de unde ai achizitionat? ce gume ai bagat pe ea ca arata cam mari daca ai pus ceva mare ar fi indicat sa schimbi rapoartele suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: si inca o vitara tare acel snorkel,de unde ai achizitionat? ce gume ai bagat pe ea ca arata cam mari daca ai pus ceva mare ar fi indicat sa schimbi rapoartele bulane hai sa-l lasam sa ne spuna omu ce a facut sa duca gumele alea asa bine. da bine la imagine,daca are si forta rapoartele originale ma indoiesc :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: si inca o vitara soso-bum,kit-ul de inaltare e de la tine (multumesc) iar snorkel-ul tot de la un coleg de pe forum(cred ca este de land rover) dar cu putine ajustari se poate pune la orice.l-am pus asa jos pt ca mai sus aripa masinii vine putin in val si nu se culca exact pe aripa.cum ziceam =e aproape gata=. rapoartele vin schimbate sa duca mai bine.si pe masina mai vine un kit de ridicare intre caroserie si sasiu(3 cm). dupa aceea o sa vedem rezultatul. sunt foarte curios!!!!! pana atunci sa auzim de bine!!! stima OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: si inca o vitara gumele?....da gumele de cat is? suntem curiosi,daca ai taiat din aripi? capatul pragului? distantiere?detaliile interesante :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: si inca o vitara gumele?....da gumele de cat is? suntem curiosi,daca ai taiat din aripi? capatul pragului? distantiere?detaliile interesante :x gumele sunt 31x10.50x15 . destul de imense. motorul trage bine pe sosea cu rapoartele originale.pe teren am fost ieri la o incercare si m-am mirat ca nu m-a lasat pe unde am intat cu ea,sincer.cred ca si cei cu tractoarele se gandeau de doua ori inainte sa intre in noroaiele acelea.oricum am de gand sa schimb rapoartele. de taiat din aripi am taiat dar din interior.flanse inca nu am dar si acelea sunt in plan.doar dupa ce pun toate acestea o sa vedem intradevar produsul finit.daca aveti ceva idei noi va rog sa-mi ziceti.orice e binevenit.oricum multumesc de interes. sa ne vedem cu bine!!!!!!!!!! stima OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: si inca o vitara da unde ai luat gumele si la ce pret?nu freaca gumele in sasiu daca sunt de 31'? suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: si inca o vitara da unde ai luat gumele si la ce pret?nu freaca gumele in sasiu daca sunt de 31'? salut ,gumele le-am luat de pe forum de la un coleg de-al nostru.cu putin ajutor la inaltime,un pic de flex nu mai ating.dar si niste flanse ar fi minunat.daca vrei ne putem intalni prin sm.momentan sunt la parinti in acest wek dar vb. nr meu de tel e 0752495082 RADU. eventual vb in cursul saptamanii salutare si o seara placuta OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: si inca o vitara Daca va intalniti vin si eu!! Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: si inca o vitara Daca va intalniti vin si eu!! superrrrr,esti binevenit. lasa un nr de tel si te sunam cand ne intalnim. o seara placutaaaaa OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate