atar Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Garmin XT pentru Win CE 5 are posibilitatea inregistrarii si redarii track-urilor? Am avut 2 saptamani asa ceva, un PDA cu Garmin XT cu ROAD2008 dar nu avea tracking si nici nu puteam incarca pe el track-uri. Nu stiam eu cum, sau acest sost nu are posibilitatea asta? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Garmin XT Eu am Garmin XT pe WM6, nu stiu daca este mult diferit fatade cel pentru WM5. Al meu poate inregistra trackuri, le pot transfera de asemenea de pe MapSource, insa incarcate sunt vizualizate printr-o linie extrem de subtire, care este practic invizibila in regim de zi si in miscare. Am sunat la Garmin Romania si mi-au spus ca asa e programul, nu am cum sa configurez asta. Asa ca, chiar daca poti incarca track-uri, nu iti foloseste ca nu le poti vedea cum trebuie. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Garmin XT WinCE 5 nu-i acelasi lucru cu WM5. Garmin nu a scos GMXT decat pt. Windows Mobile (5, 6), Palm si Symbian. Niciodata pt. WinCe indiferent de varianta. Au si zis ca nu-s interesati din cauza de costuri de licenta. Asa ca GMXT de pe dispozitivul respectiv cu WinCe era pirat. Mi se pare ca unele variante (din astea - pirat), stiu de track-uri, altele sigur nu stiu. Varianta originala Garmin sigur stie (adica cele pt. WM5, WM6, Palm, Symbian). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Garmin XT Clar era pirat. Era pe un PDA chinezesc care avea instalat si IGO8. Dar nu sm reusit cu track-urile "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Garmin XT Si eu am Garmin pe CE 5.0 si merg track-urile. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Garmin XT Mie mi-a instalat un baiat istet Garmin Mobile XT pe PDA cu WM2003. Navigheaza bine dar nu face tracking si ce ma deranjeaza cel mai mult e ca nu reusesc sa incarc wp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Garmin XT Am invatat cum se transfera wpt si trackuri prin MapSource. Asa cum observa si mihaituk, trackul e o linie punctata foarte subtire abia vizibila.I se poate schimba doar culoarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hodea4x4 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Garmin XT Am si eu un Garmin, dar nu stiu exact ce model este, sunt curios cum dau update pentru ca are harta de 2008 pe el , stiti ceva free? imi cer scuze ca am scris aici dar nu mai deschid un topic nou doar pentru o intrebare. o zi buna la toata lumea :h5 Just Love Nature , Love 4x4 [/color][/size][/b][/color] [/size] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate