whoratiu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 .... tot aberand pe teme de mobilier....a iesit chestia asta :) ..... Doritorii ma pot contacta :grin: Foto, aici http://www.99poze.ro/mob/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) misto :1 Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) O sa aiba si variante!!! Se :x bine din el!!! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) :hi Nu miroase-a "gume"-n camera? :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) o sa pun si eu in garaj vreo doua din astea in garaj pentru prieteni care mai vin la o poveste si sa ne tina din lucru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) Misto ideea, dar ar trebui sa fie si noroi pe anvelopele alea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) @patrolator: a ”gume”... arse...de la altceva!! @sensei: cu noroiul...se rezolva din culoare :grin: @claudiu c: si uite asa o sa moara de foame aia care vand gume ”second”...... Realitatea e ca se sta comod ” in ” ele !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) .... tot aberand pe teme de mobilier....a iesit chestia asta :) ..... Doritorii ma pot contacta :grin: Vreau si eu patru , dar netaiate ... :ha: . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) @Clauho: :ha: am uitat sa mentionez ca nu-s noi!!! Din alea imi tre si mie !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) interesanta idee vreau si eu, dar din rotii de tractor sa am loc in el :P Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) :ha: din alea de tractor iese super!!! Cu ce vrei sa-ti inscriptionez partea pe care se sta????? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) @Clauho: :ha: am uitat sa mentionez ca nu-s noi!!! Din alea imi tre si mie !!!!!! Am observat ca nu sunt noi si am mai observat ca erau mai bune ca ale mele :grin: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) @clauho : crede-ma ca nu mai erau de nici o treaba....cel putin ala care- taiat 1/2.... Da' iti dai seama ce fain ar arata din unele brand new.... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) :ang2 Si eu am aruncat bfg-mt-ul pe care l-am taiat in prima zi, in concediul asta. Si-avea facut doar drumul Germania -Romania (vreo 1300 Km)... . PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) Ti se rupe inima cand le vezi :sr , da uite ca mai exista cate o idee interesanta :banana sa le prelungesti viata , saracutele de ele . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Mobilier 4x4 :) ...pacat de el... si de portofel! :grin: ala da profil de scaun! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate