a DY 1 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Salut ! Lucrez la un proiect , zic eu foarte interesant , si promit ca il voi prezenta pina la sfirsitul anului dar pina atunci am nevoie sa stiu care sunt seriile rulmentilor de la omocinetica (pivotii) de RR 1988 pentru ai putea comanda(cumpara) . Ma poate ajuta cineva? Multumesc . Eventual ca cineva are acesti rulmenti as vrea sa ii cumpar. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Land Rover 606666 timken.... dar cel mai bine intra pe www.padockspares .com si vezi acolo... parca ai unul sus si unul jos. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Land Rover am sa ma uit sa vad daca mai am eu cateva buc... te sun sau iti dau raspuns in 2 zile... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Land Rover da sunt la fel sper sa mai am ... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Land Rover SAlut! este vorba de cei doi rulmenti de pe axele pivotilor (cca 40mm ext. si 20 mm int. rulmenti conici cu o conicitate mai mare decit stasul) Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Land Rover Buna , se gasesc si la noi codul de piesa land rover ii 606666 si seria de pe rulment cred ca ii 11590/11520 Cei mai buni sunt timken sau SKF si cred ca despre asta ii vorba http://www.skf.com/skf/productcatalogue ... 1320050002 Daca nu se gasesc comanta din Anglia si cel mult 7 zile sunt acasa. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Land Rover Multumesc la toata lumea ! am rezolvat. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Land Rover Azi au plecat piesele spre tine la ora 14.00 pm sper sa le ai maine. vorbim.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate