AdiOnWeb Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 HAI NOROC!!! Turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata,de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol.Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel, prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei. Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula.Consumul de alcool, dupa cum se stie, omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta. Acesta este si motivul pentru care , intotdeauna te simti mai destept dupa cateva beri. Batavus https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Istetimea la romani ! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Bun rationament !!! :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Istetimea la romani ! Mä apuc de bäut! :h5 Si dacä nu e asa unde te gäsesc sä imi dai socotealä pt. cäsnicia distrusä, tinerete si frumusete dusä? :ha: Am mai auzit eu cä unu si o luat un pui de cioarä sä il creascä si sä verifice dacä este adevärat cä träieste 4 sute de ani. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Istetimea la romani ! :ha: :ha: Da da..asa e...plus ca devii si sofer mai bun....mai vezi un film cu karate si inveti intr-o ora jumate cat altii intr-o viata... :happy :ha: :ha: Auzi si la ala...cioara... :ha: :ha: sa vada daca traieste 400 ani?ce nebun, dar cine dracu traieste atat?? eu am fost mai realist..mi-am luat o broasca testoasa :ha: :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate