madiorsv Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 ....pe mobile.ro......o masina extraordinara...dar un pic cam scumpa........parerea mea! :grin: 34 900 euro ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Super LAND CRUISER..dar si scump este chiar scumpa! eu am avut una din 2000 cu volan pe dr ce i drept si am dat o cu 6500 euro :grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Super LAND CRUISER..dar si scump fiecare e liber sa ceara cat vrea ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Super LAND CRUISER..dar si scump ...de aceeasi parere sunt si eu. Oicum dupa parerea mea..masina suprema ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Super LAND CRUISER..dar si scump din oct vad ca e la vanzare , e in continuare la acelasi pret . dar mai este una la 18500 la vanzare "nepregatita"... oricum ce a pus nenea asta pe ea nu justifica pretul. on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Super LAND CRUISER..dar si scump http://www.trucks.nl/VehicleDetail.asp?vehicleid=1131284&languageid=2 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate