Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tatra T815-7

J.T

Postări Recomandate

[youtube:4nbqh1he]http://www.youtube.com/watch?v=2Epd4WZypvA[/youtube:4nbqh1he]

Ma intereseaza(pt.un proiect) tot ce stiti despre modelele astea(4x4,6x6,8x8)... sasiu,punti,motorizari,putere,cuplu,consum,etc. :h5

Editat de MagnuM

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TATRA T815-7

am inteles: vrei sa te privatizezi si sa-ti faci un MApN propriu, vorla lu' vanghele, pe persoana fizica.

Daca la ora 04 AM(scuze-3.57) ,tot nu aveai somn , as fi preferat sa-mi dai un raspuns mai cuprinzator,nu sa faci caterinca. :P

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

... Ma intereseaza(pt.un proiect) tot ce stiti despre modelele astea(4x4,6x6,8x8)... sasiu,punti,motorizari,putere,cuplu,consum,etc. :h5

Tatra 815-7 sau 817, este tot una cu 815 sau 816! Singura diferenta este cabina - cu un design specific militar si blindata usor! Restul, repet, este Tatra 815.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Tatra 815-7 sau 817, este tot una cu 815 sau 816! Singura diferenta este cabina - cu un design specific militar si blindata usor! Restul, repet, este Tatra 815.

Mersi pt. raspuns(banuiam ca ar fi la fel insa filmuletul acela mi-a atras atentia) :p dar tot ma intereseaza... in special date tehnice(orice se poate sti)!

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Gasit,rezolvat ! :grin:

Se pote inchide !

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare