dangerous Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Am o Vitara din 93 cu anvelope 205/70/15 .se pot monta si 205/75/15 cf Cartii de identitate. intrebarea mea este urmatoarea : este vreo problema daca montez 205/60/15??? Multumesc anticipat Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: diferenta dimensiuni anvelope Am o Vitara din 93 cu anvelope 205/70/15 .se pot monta si 205/75/15 cf Cartii de identitate. intrebarea mea este urmatoarea : este vreo problema daca montez 205/60/15??? Multumesc anticipat Dany Sunt mai mici in diametru si nu mai corespunde cu ce scrie in cartea de identitate. Masina va merge fara probleme dar un politist mai obtuz poate sa comenteze daca verifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: diferenta dimensiuni anvelope /60/? Vrei lowrider sau 4x4? :) Max are dreptate, daca dai de vreun politist pus pe fapte mari o sa faci cu capu` pana termini conversatia cu el. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: diferenta dimensiuni anvelope dpdv tehnic, daca asta ai intrebat, nu este nici o problema. colegii ti-au raspuns la legal. eu mai adaug ca vei cobora masina cu 2 cm. Eu unul as vrea sa am talon cat mai inalt, protejeaza de gropi si vibratii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: diferenta dimensiuni anvelope dpdv tehnic, daca asta ai intrebat, nu este nici o problema. colegii ti-au raspuns la legal. eu mai adaug ca vei cobora masina cu 2 cm. Eu unul as vrea sa am talon cat mai inalt, protejeaza de gropi si vibratii. exact asta ma interesa ,este vorba de performante + inaltimea pe care o pierd ! va multumesc la toti pentru raspunsurile prompte Cu stima Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate