Vizitator george517 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Salut!Ma bate gandul sa imi achizitionez niste "incaltari " de iarna pt niva avand in vedere ca eu merg f mult iarna pe la munte (Zona Padina , M-tii Bucegi).Ce cauciucuri mi-ati recomanda?Eu cred ca mai inguste ar fi mai bune....dar ce profil...adrese de internet daca se poate...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Ce incaltari ai acum pe Niva? In orice caz pentru zapada sa nu-ti iei MT-uri! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Pentru iarna, mai precis pentru zapada iti recomand cauciucurile rusesti de teren Voltyre. Se comporta excelent pe zapada, indiferenta cum este aceasta, afinata sau batatorita. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Intradevar, cele rusesti se comporta excelent atat pe zapaa afanata cat si pe zapada batuta. Dar, daca este polei, sau doar o zloata subtire si umeda, esti ca si Bambi pe gheata. Nu mai stapanesti masina deloc. Face ce vrea ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Pe polei poti sa ai cauciucurile lu' peste, tot te duci ca pe topogan. Poate ABS-ul sa te salveze dar si asta in anumite limite. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Sincer, pe celelalte masini am avut si am cauciucuri de iarna (MS sau cum le-o zice) si nu am avut niciodata probleme. Cele rusesti despre care se face vorbirre, pe langa faptul ca au o suprafata mica de contact, au si rizurile laterale foarte distantate si , drept urmare, suprafata de contact cu drumul e limitata oricat de mica ai lasa presiune in pneu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Anvelope iarna Niva In iarna trecuta am avut pe masina anvelopele ei cum a iesit din fabrica; nu stiu exact cum se numesc dar nu erau de offroad; Pe langa faptul ca aveau vreo 5 ani erau si un pic uzate. Am fost cu ele la Padina de revelion si am putut sa trag un Ford Focus care era incaltat cu anvelope de vara pe o panta cu zapada, de pe drum asfaltat. Plecare de pe loc am facut-o chiar la baza pantei si nu mi-am luat avant, viteza etc. reusind sa-l urc fara probleme. Acum am pe masina Voltyre si o sa va spun rezultatul cum da prima ninsoare adevarata :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Anvelope iarna Niva sa-ti faci o idee cat de cat http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Daca masina din clipul postat era incaltata cu Voltyre, nu ar mai fi avut probleme. Asa cum am spus mai sus - Voltyre pe zapada sunt BESTIALE. Dar, atat. Se comporta foarte bine si pe teren uscat. Noroiul nu le place - se incarca si nu se curata cum trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Anvelope iarna Niva pe linga polei mai pui si o linie de tramvai si e cool :ha: cu namolul te contrazic <cretu> spune-mi altele mai bune, eu zic ca se comporta destul de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicirip Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Anvelope iarna Niva Scuze,intervin si eu ...Are cineva de vanzare cauciucuri de noroi ()? Niva mea nu e modificata...Prin Bucuresti sau prin apropiere(max 250km) Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Anvelope iarna Niva pana la urma nu am inteles pe Niva ce anvelope de iarna se pot gasi la jantele de 16!Momentan are Voltayre care nu cred ca sint acceptate pe sosea iarna. Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Anvelope iarna Niva Ca veni vorba de anvelope de iarna, am pe masina Voltyre, habar nu am daca sunt conforme cu noua legislatie, nu a reusit nimeni sa ma lamureasca, insa ce pot sa va spun din propria experienta este faptul ca, pe zapada afinata sau batatorita se comporta excelent, la fel si pe noroi, dar nu pe cel argilos. Sunt mediocre pe iarba uda, pe noroi argilos se incarca repede iar pe nisip fin se afunda destul de repede. Pe zapada, ca despre asta este vorba, sunt excelente, problema consta in faptul ca nu au inscriptionat in afara de dimensiuni si tara de provenienta, adica Rusia, mai nimic. Cind le-am cumparat acum doi in factura am avut trecut "anvelope de iarna" insa pe ele nu apare nici un fel de fulg de nea, munte sau mai stiu eu ce prevede legialatia noastra. Ca optiune ar fi anvelopele resapate trakker din linkul urmator: http://www.anveloperesapate.com/anvelope-4x4-offroad-resapate/anvelope-4x4-offroad-resapate Am sa merg cu Voltyre iarna asta si cu factura la mine, cum mi-o fi norocul. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Anvelope iarna Niva care dintre ele ca ,chiar nu ma pricep...?Si trebuie decupat din caroserie? Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Re: Anvelope iarna Niva Scuze,intervin si eu ...Are cineva de vanzare cauciucuri de noroi ()? Niva mea nu e modificata...Prin Bucuresti sau prin apropiere(max 250km) Salutare incearca le internet sau link-ul postat de nivaforever, eu in bucuresti iti pot recomanda Deltagrup sunt la iesirea spre popesti eu am luat de la ei 5 gume acum 2 ani si sunt multumit de cum se comporta e drept ca dimensiunea la mine e mai mare adica 205 80 R16. in rest probabil ca orice comerciant care are gume 4X4 poate sa te ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate