Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Daca nu recunoaste nimeni ca este proprietarul obiectului, il rog sa-mi dea un pm sa ne vedem ca sa-mi dea si perechea! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? hai nene, care ai prierdut-o la mine in masina???????? Nimeni? Trebuie sa fie cineva de aici, de pe forum, pt ca eu nu mai ies cu nimeni in afara de voi! Ioane, GPScule, Gagane, Gogane....hai ba ca apartine unuia dintre voi!!!! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? yonutz avea asa ceva MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Da bah ...bullbare eu am asa ceva ...de cand o ai? Ca eu n-o mai gasesc pe a doua de destul de mult timp! :P Ti-o dau si pe a doua (dupa ceafa) sau ... la o cafea! :ha: :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? @bullbar....vezi ce mai gasesti prin masina.....daca e aur sau platina s ale mele indiferent de forma :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Daca nu recunoaste nimeni ca este proprietarul obiectului, il rog sa-mi dea un pm sa ne vedem ca sa-mi dea si perechea! :grin: caracter mare ,inima mare, intrun cuvant fratele BULLBAR MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Peetre, trebuie sa te invat eu cum sa gasesti proprietarul statiei? O puneai la gura si ziceai; Aloo...baza, ma aude cineva? ca la Kamikaze :ha: :ha: :ha: Intr-un final raspundea careva :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Aiurea....Bullbar n-avea incarcator la ea si nu i-a trebuit.....s-a chinuit ceva sa gaseasca ca Yonutz zice ca a pierdut-o cam de mult..... :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Aiurea....Bullbar n-avea incarcator la ea si nu i-a trebuit.....s-a chinuit ceva sa gaseasca ca Yonutz zice ca a pierdut-o cam de mult..... :ha: :ha: :ha: avem si incarcatoru si statia sora oricum merge si cu bateri :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Cine a pierdut asa ceva???? Da bah ...bullbare eu am asa ceva ...de cand o ai? Ca eu n-o mai gasesc pe a doua de destul de mult timp! :P Ti-o dau si pe a doua (dupa ceafa) sau ... la o cafea! :ha: :h5 Ioaneeee, trai-ti-ar familia/gaganu/masina/troliu sau ce vrea muschiul tau sa-ti traiasca, am sa vin dupa a doua si dupa incarcator la o cafea pe care o dai tot tu, in gradina-ti feerica de unde se termina Popestiul si incep lanurile de porumb cu cacareze de oaie! :h5 In felul asta n-o sa mai urlu la disperatul ala de Adi radiator, zis Adi nebunu, cand sunt cu sufa si troliu la 20 de metri sa-mi mai dea cablu! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate