Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine a pierdut asa ceva????

Postări Recomandate

Re: Cine a pierdut asa ceva????

hai nene, care ai prierdut-o la mine in masina???????? Nimeni? Trebuie sa fie cineva de aici, de pe forum, pt ca eu nu mai ies cu nimeni in afara de voi! Ioane, GPScule, Gagane, Gogane....hai ba ca apartine unuia dintre voi!!!! :uameni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da bah ...bullbare eu am asa ceva ...de cand o ai? Ca eu n-o mai gasesc pe a doua de destul de mult timp! :P Ti-o dau si pe a doua (dupa ceafa) sau ... la o cafea! :ha: :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca nu recunoaste nimeni ca este proprietarul obiectului, il rog sa-mi dea un pm sa ne vedem ca sa-mi dea si perechea! :grin:

caracter mare ,inima mare, intrun cuvant fratele BULLBAR

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Aiurea....Bullbar n-avea incarcator la ea si nu i-a trebuit.....s-a chinuit ceva sa gaseasca ca Yonutz zice ca a pierdut-o cam de mult..... :ha: :ha: :ha:

avem si incarcatoru si statia sora oricum merge si cu bateri :h5

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Da bah ...bullbare eu am asa ceva ...de cand o ai? Ca eu n-o mai gasesc pe a doua de destul de mult timp! :P Ti-o dau si pe a doua (dupa ceafa) sau ... la o cafea! :ha: :h5

Ioaneeee, trai-ti-ar familia/gaganu/masina/troliu sau ce vrea muschiul tau sa-ti traiasca, am sa vin dupa a doua si dupa incarcator la o cafea pe care o dai tot tu, in gradina-ti feerica de unde se termina Popestiul si incep lanurile de porumb cu cacareze de oaie! :h5

In felul asta n-o sa mai urlu la disperatul ala de Adi radiator, zis Adi nebunu, cand sunt cu sufa si troliu la 20 de metri sa-mi mai dea cablu! :ypu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare