Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut job in Bucuresti - help

blueheart

Postări Recomandate

Salutare. Io de ceva vreme m-am mutat in Bucuresti, si tot de ceva vreme pun cv-uri pe net, insa fara nici un rezultat pana acum. Asa ca apelez si la aceasta metoda, poate-poate asa voi gasi acel job potrivit mie.

Deci, dak aveti habar de vreun job, sau dak ma puteti ajuta cu orice informatie care sa ma ajute sa-l gasesc, fir-ar mama lui de job :) ca ascuns mai sta (nu-mi apare pe roadbook :ha: ), va rog anuntati-ma si pe mine pe privat.

Multumesc anticipat.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut job in Bucuresti - help

Asa as fi facut, dar in vremurile astea de criza mi-e sa nu par fitzos dak as enumera niste pretentii (vreau sa fie asa..si asa..etc).

Ce stiu sa fac? pai ce-am facut pana acum; ce nu stiu, invat.

Oricum, ar fi bine dak as gasi ceva pt studii superioare, as evita acel segment din domeniul vanzarilor care presupune alergatura zilnica pe teren (am mai facut-o 2 ani si n-as mai vrea, dar n-as exclude total), ar fi bine inginerie, productie, ar fi bun ceva care sa-mi lase uikendurile libere ca sa ma mai pot duce la concursurile de off road.

Nu urmaresc un anumit job, ci merg pe principiul ca ma pot adapta.

Pe aceia care ma pot ajuta cu ceva concret, si ar avea nevoie de cv-ul meu, ii rog sa ma anunte pe privat.

Multumesc anticipat.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Cautam persoane cu cunostiinte de limba franceza (de la mediu in sus) care sa aiba un background tehnic (de preferat programare). Trebuie sa fie dispus/a sa invete tehnologii noi, proprietare IBM, si sa lucreze bine in echipa.

Este pe bune daca esti interesat da un PM :hi

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

am auzit ca se angajeaza ministri...

:sr :P

Sa ai bafta! :h5

colegu.... :P baiatul asta ar fii bun si de ministru sa stii.El chiar are nevoie de un job,asa ca lasati mistourile....Daca aveti un sfat sa-i dati e bine ,daca nu lasati topicul liber. :uameni

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare