machine Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Salut, are cineva de vanzare fulie pt un mitsubishi 2,5 tdi, model MK2 din 1992? mentionez ca masina are aer conditionat, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: fulie s.h. mitsubishi volan pe dreapta Fulie la ce? Ca-s vreo 5 :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
machine Postat Octombrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: fulie s.h. mitsubishi volan pe dreapta fulia principala de la motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: fulie s.h. mitsubishi volan pe dreapta fulia principala de la motor Daca fulia este cu 3 canale atunci ar fi mai intelept sa o cumperi noua. De ce? Pentru ca fulia cu 2 canale este ambutisata cu un cauciuc pe fulia principala.Acel cauciuc se duce in timp iar piesa second hand este deja uzata deci "sta sa cada". Asa am patit si eu si m-am invatat minte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate