moshu68 Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Salut prieteni!Ma numesc George,am 41 de ani, sunt din Craiova si as vrea sa imi raspundeti daca binevoiti.Am o baba din 83,e incaltata cu JR-uri. 1-Ce defecte pot apare la directie-imi par cam grei sosonii 2-influenteaza tractiunea? 3-daca ati folosit asa ceva-cum se comporta in teren pe noroi? 4-ce sosoni pot pune pe asemenea jenti si cu ce profil sau dimensiuni-am citit o groaza pe forum 5-roti de ARO pe 16 subtiri pot pune?-cum merg dc ati folosit? Va mulumesc anticipat ! Editat Ianuarie 14, 2010 de moshu68 bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA O prezentare, ceva poze si intrebari mai clare ti-ar fi mai de folos! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA Salutare! Pt.,,dmx"-deocamdata nu pot pune poze. In schimb dc imi puteti da un raspuns la urmatoarele intrebari as fi foarte multumit :) : 1-se pot monta jenti de ARO cu cauciucuri de 205/85/16 sau 205/80/16? 2-daca da,se face vreo modificare? 3-daca are cineva asa ceva,cum se comporta? bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA Se pot pune si de aro. Dar, sincer, parca sunt mai bune cele de Suzuki Samurai. Is pe 15 si se potrivesc perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA Daca nu faci modificari la planetare si gruprui mai bine ramai cu anvelope pe 16 iar dimensiunea sa fie cea data de producator. Eu am Voltyre(cele rusesti de offroad) pe masina si singurul incovenient este ca sunt ffffff caraghioase, fiind destul de inguste :banana http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA Eu am pus 215/80/16 si imi agata in aripi chiar dupa montarea uni chit de inaltare apropx 5cm spate si 3 cm fata. Am avut(inca le mai am) si cauciucurile originale de NIVA si Voltyre de care pot sa-ti zic ca am fost foarte multumit, doar ca erau cam jos grupurile, agatam cam des. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA ceva poze bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Sistem rulare LADA NIVA mai pun bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Re: Sistem rulare LADA NIVA De curand am iesit cu baietii in teren si pot spune ca JR face fata in conditii grele aproape la fel ca cele rusesti,cu plusul ca prin marime castiga la urcare,si cu minusul ca sunt putin mai grele decat celelalte. In schimb la noroi, fac fata mai mult decat multumitor,la fel si pe teren cu iarba sau pietris,pe nisip se comporta extraordinar,nu te afunzi,nu taie,este exact ce imi trebuie mie pt iesirile la pescuit,ramane de vazut cum se vor comporta pe zapada sau gheata. Pe zapada am fost acum inainte de Craciun si dupa aceea si pot spune ca la mers cu viteza de 80km/h treceam pe langa alte autoveh mult mai scumpe si mai bine echipate. Pe zapada afanata pot spune ca rupe pamantul(zapada),nu am ramas,nu am patinat,nu am derapat,fara sa cuplez reductor sau sa blochez dif. Sunt super multumit,la modul ca nu fortez spre extrem,dar in situatii mai mult decat grele nu am avut nici un fel de brobleme,am iesit usor fara sa fortez cat de putin. La urcari pe pante cu zapada si gheata,destul de abrupte,cupland reductorul pe greu am urcat fara blocare dif. Pot spune ca pe anumite portiuni unde am gasit alte masini impotmolite in zone cu zapada viscolita(pe portiuni relativ mici de 3-4 sute de metri),am trecut fara probleme, fata de alte masini cu pretentii. La multi ani si sa auzim numai de bine! Editat Ianuarie 1, 2010 de moshu68 bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate