Vizitator Alpin88 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Salut ! Revin cu aceeasi rugaminte obsedanta :)... Saptamana viitoare ajung in Germania sa achizitionez un Samurai, si vreau sa stiu de la voi, care este codul motor specific pentru EURO 2? Exista informatia asta pe net undeva? Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: COD MOTOR EURO 2 ? Pai ar fi G13BA , dar nu este regula sa iasa Euro2. Depinde de vechimea mashinii. Deoarece au fost masini cu motorul asta care au iesit Euro 2 si altele care au iesit Euro 1. Daca nu ma insel anul dupa care iese Euro 2 este '94. Eu cand mi-am cautat Sami imi cautam '97 + ca sa fiu sigur ca iese Euro 2 si apoi am ajuns de mi-am luat din 2002, care este Euro 3 motorul fiind G13BB. Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alpin88 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: COD MOTOR EURO 2 ? nu cumva conduci KID-ul? Suntem vecini de bloc si chiar vroiam sa ne intalnim sa discutam . Dar a-si fi vrut sa stiu sigur , nu ma aventurez sa cumpar aiurea masina.. Anybody please? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: COD MOTOR EURO 2 ? nu cumva conduci KID-ul? Suntem vecini de bloc si chiar vroiam sa ne intalnim sa discutam . Dar a-si fi vrut sa stiu sigur , nu ma aventurez sa cumpar aiurea masina.. Anybody please? :P Ba da eu sunt vecineeee !!!!! :ha: Nu stiam ca am fani prin zona :ha: :ha: :ha: Ne intalnim daca vrei. Cand te hotarasti lasa-mi un biletel la stergator :ha: :ha: Glumeam , lasa-mi stergatoarele in pace ca-mi zgarii parbrizul :ha: 0721 766 058 :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate