styuk Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 cu astea se poate face off road? P.S arata foarte bine! http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! Extreme.........prin padurea plina de brazi !!!!! :grin: :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Octombrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! Extreme.........prin padurea plina de brazi !!!!! :grin: :grin: :grin: :ha: :ha: :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! "of-road" extrem cu conditia ca nu parasesti asfaltul :ha: Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! masinile astea mi se par inutile adica bune la nimic numai daca ai bani faci ce vrei si cum vrei Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! Pacat de masini, si romanu e fudul dar parca nici chiar asa..... :ha: :h5 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! Defenderul ala e grozav...... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! Defenderul ala e grozav...... :grin: :1 isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: un alt tip de modificare! prima masina din poza e pacat de ea si de bani bagati da da ca la om ii place stiti cum e aia cu gustul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! si sa nu se supere cei cu nissan! :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! si sa nu se supere cei cu nissan! :h5 Nu stiu daca e doar o coincidenta , dar o copie fidela a unui Nissan ca cel din poza e si pe soselele Constantei L`am surprins doar din spate dar janta crom il da de gol :uameni phplLBLFCPM.jpg[/attachment:2315mv09] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! cu sigurata este aceeasi! :grin: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! Atributul potrivit pentru posesori ar fi :COCALARI Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! cred ca sunt bune si pozele astea--------namai cand esti mahmur dupa beutura :ha: :ha: :ha: :ha: ------te trezesti repede :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: un alt tip de modificare! si sa nu se supere cei cu nissan! :h5 o stiu masina de pe net,de ceva timp e de vanzare ( vreo 7 sau 8000 euro) e ,,cica'' tunata de cei de la MTV,cel din CT. care o vinde a luat-o de prin tara sa o vanda probabil mai scumpa,masina are doar 2 locuri si in spate are un mare pat :) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusMKV Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: un alt tip de modificare! A ajuns prin buzau masina si este tot la vanzare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: un alt tip de modificare! o frontera ceva mai deosebita:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate