iulian20 Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad :g..........:1 !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piranha Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad foarte util. multumesc de informatii :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad :old probabil din cauza ca imi chioraie matzele stand in fata calculatorului (dar aman micul dejun pana termin de citit post-urile), risc sa fiu offtopic si sa postez aici cugetarea mea profunda: "ca nu strica sa ai ceva batoane proteice care inlocuiesc o masa" ... e chiar bine sa le ai prin masina, caci au termen de valabilitate lung si-s chiar gustoase. Apa potabila e indispensabila. Foarte interesante sunt si accespriile pentru outdoor (complementare celor pentru masina) pe care le descriu super bine Patrolator si Soimu`in topic-urile aferente outdoor :grin: "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Foarte corect! Sper ca odata cu inaugurarea CLUB4X4 Bucuresti sa avem gata si "brosurica"! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Brosura se va gasi in editie limitata la MENFEST! Festivalul dedicat barbatului care se va desfasura in incinta Romexpo in perioada 04-06 iunie 2010! Va asteptam. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Am si eu o poza care s-ar putea sa ajute pe unii ca mine, la inceput. Ca unele publicatii au termenii straini fara traducere. Asa macar vezi poza si poti intelege care e fiecare componenta. Daca cineva face si traducerea in romana e si mai bine: Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Dragule, Exista un ghid tiparit in acest sens ...cu explicatii foarte clare si intr-un limbaj "prietenesc" zic eu chiar si ptr incepatori ...Il gasesti inca la MENFEST si maine in incinta Romexpo in cadrul standului nostru ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Bine, dragule :care! Scuze de inoportunitatea gestului!:pl Promit nu mai fac!:op Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Sa stii ca berea e rece si maine (la MENFEST)... :ha: ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Fii linistit ca vin cu juniorul:pt. Dar pentru orice eventualitate pregateste si una fara alcool:x. Ca asa scrie la tutorial. Don't drink and drive!:2dr Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Dragule, Exista un ghid tiparit in acest sens ...cu explicatii foarte clare si intr-un limbaj "prietenesc" zic eu chiar si ptr incepatori ...Il gasesti inca la MENFEST si maine in incinta Romexpo in cadrul standului nostru ...:grin: Da' pentru noi, incepatorii din provincie, nu se gaseste vreo varianta electronica? Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Sigur ca da ...aici consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Pentru Ploiestenii doritori de ghid mai am 5 exemplare. Folositi PM. :h5 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad si pe mine topicul acesta m-a ajutat fff mult (si o iesire la Covasna Trophy). sunt un "ilustru incepator":grin: "gratuit"... nu sunt de-acord cu tine cu toate ca e...convenabil...:tk si asta pt ca e o munca depusa. in plus, daca adaugam si posibilitatea ca tot ceea ce ai scris sa fie insotit si de poze sugestive (cat mai multe...:banana) atunci e vorba de ceva (multa) munca, conditii grafice, etc. deci daca ai inceput o treaba f buna :br, du-o pana la capat. si nu cred ca se va supara nimeni daca ceri bani pt asta. :g Ionut Cum s-o numi ideea de a pune pe hartie si/sau online (pagina conexa forumului paginii in constructie de fata) o experienta sau experientele :oldaltor membrii este binevenita si la fel ca altii de aici o voi sustine (financiar) cum voi putea dar in nici un caz nu sunt de acord sa fie gratuita. Nici un manual de utilizare din lume nu e mai bun ca un astfel de topic! Felicitari!:h5 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Ghidul pe hartie se gaseste la mine! Si inca este gratuit! Ghidul online aici sau pe blogul ACS 4x4 Bucuresti ... Trebuie amintit ca facem toate aceste lucruri din pasiune ...si de aia ne ies intotdeauna asa cum vrem noi! Asta era secretul! :grin: Asta ca un raspuns la acei oameni care se masturbeaza cu facaletul in popou si uita cu coada ochiului peste gard ca si-ar dori un "dual hardcore" ...da' n-au cu ce ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad foarte interesanta discutia mai ales pentru un incepator ca mine! M-am mai dumirit si eu ce am de facut in privinta asta! urmeaza sa gasesc pe cineva cu acre sa discut exact ce trebuie sa fac pt a aduce masina la nivelul pe acre il doresc eu in utilizarea pe acre o doresc pentru masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Cezar, Citeste sectiunile Suzuki si Modificari Deschide un topic la Suzuki in care sa povestesti ce vrei sa faci la masina ta...acolo ceilalti participanti te vor ajuta. Acea discutie va ramane pe forum in scopul de a ajuta viitorii useri ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Foarte tare topicul, am pus bookmark la el. O sa va scutesc de intrebari stupide cind termin de citit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarcolibri Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Cezar, Citeste sectiunile Suzuki si Modificari Deschide un topic la Suzuki in care sa povestesti ce vrei sa faci la masina ta...acolo ceilalti participanti te vor ajuta. Acea discutie va ramane pe forum in scopul de a ajuta viitorii useri ...:h5 OK, multumesc de infromatie! O sa incerc sa fac un topic cum mi-ai spus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRIVERU Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad :g:br:h5 mare domn! Daca noi nu,atunci cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Toata stima si mii de multumiri pentru informatii! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Tutorial upgrade masini ptr offroad Se poate inchide, multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate