winetou 007 Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Doresc sa confectionez bara fata si spate home made copie ARB sau si altceva nu neaparat ARB pentru un Nissan Patrol Y60 modelul lung cu posibilitatea de montarea troliului in ambele cazuri. Poze sau alte lucruri pentru inspiratie si multumesc anticipat. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Bara copie ARB Nu de multa vreme mi-am confectionat barele pentru al meu Y60... eu le-am facut la un tinichigiu foarte bun foarte rapid si foarte iefin... Am facut la el bara fata bara spate praguri taiere din aripi...si de toate sunt multumit! Daca esti interesat sa te indrum spre el te rog trimite-mi un PM NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Bara copie ARB Nu de multa vreme mi-am confectionat barele pentru al meu Y60... eu le-am facut la un tinichigiu foarte bun foarte rapid si foarte iefin... Am facut la el bara fata bara spate praguri taiere din aripi...si de toate sunt multumit! Daca esti interesat sa te indrum spre el te rog trimite-mi un PM Poti sa pui niste poze?!:tk Ma poate ajuta cineva cu ceva modele si preturi?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Re: Bara copie ARB Poti sa pui niste poze?!:tk Ma poate ajuta cineva cu ceva modele si preturi?:tk mai cunosc si eu o persoana interesata de aceasta constructie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: Bara copie ARB Modelul asta ti-ar placea? Iti pot da dimensiunile, daca esti interesat. Foarte bine arata acest model, este pregatita si pentru montarea troliului? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Bara copie ARB Da. Are integrat si suportul de troliu. In prezent fac una si pentru Patrolul pe care-l am acum, cu bullbar-ul putin modificat, astfel incat sa protejeze proiectoarele. Ideea este insa cam aceeasi. Salutare nu prea ma coafeaza o bara tubulara.... eu vreau sa fac ceva de genu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Bara copie ARB Vazusem pe un forum australian la un moment dat o schita a unei bari asemanatoare. Daca nu ma insel, e vb de patrol4x4.com Eu zic ca merita sa incerci sa dai un search si pe acolo ptr schite si dimensiuni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vaude Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Bara copie ARB se pot face mai multe modele ... pret si detalii PM sau 0744 832 837 stima :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate