yknot Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Intrebare urgenta: ce diferenta exista intre cablul de vitezometru pentru samurai 1.3 varianta US si Eu?... la magazinul de piese au 2 repere distincte in catalog si posibilitatea de a aduce doar varianta EU. Se pot interschimba? Multzam. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Si eu am inlocuit acest cablu....si am luat varianta EU. S-a potrivit la fix...Pretul era undeva pe la 150 lei din cate imi amintesc. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Al meu este din state, si ce exista pe stoc este EU. Din cate am inteles de la Bogdan aka SJ difera doar la conectarea in vitezometru, partea de la cutie fiind identica la ambele. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Parere : daca tot este defect, demonteaza si mergi cu piesa in mana la furnizori , nu ai cum sa gresesti sau sa iti bati capul. Numai ei sa fie priceputeanu. Bafta :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 nu mai am cablul intreg, ma am jumatate din bucata fata 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JAKY Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 exact aia i-ti trebuie,prinderea in vitezomtru e diferita M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Deobicei la furnizor ai imaginea in calculator disponibila. Cu piesa ta in mina si cu poza lor in fata ochilor, vezi daca se potriveste. Si eu am avut aceeasi dilema. Mult mai sanatos, de fapt maxim de sigur, e sa mergi cu piesa in mina la ei. ATENTIE-> vei transpira putin cind scoti din bord mufa de cuplare a vitezometrului. Cauta pe forum indicatii in acest sens sau suna la Dojo. Giga-success iti doresc, dar fa-ti rost de Terra-reusita. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Am rezolvat cu cablul... am luat cablul de EU care are prinderea pe vitezometru cu filet si i-am inlocuit prinderea pe cablu cu cel de pe masina, cu click. :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 pai trebuia sa te complici..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Cablu vitezometru sj413 Nu m-am complicat prea mult... a fost treaba de 5 minute scoaterea mufei cu filet si montarea celeilalte. Motivul a fost ca era singurul model pe care il puteau aduce si de obicei cumpar piese de la ei cu discount de 15%, plata cand se poate, retur daca nu-mi place piesa, etc... :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate