bigdaddy Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Va rog pe cei din zona de vest (Cluj, Arad, Timisoara, Satu Mare, Baia Mare) sa ma ajutati sa gasesc un RMN care "duce" 142 de kg :P ! Am fost la doftori si nu vor sa puna un diagnostic fara RMN de coloana. La Oradea sunt trei locuri unde se face, dar toate sunt limitate la 115 kile. Deci daca stiti pe undeva si eventual puteti sa-mi dati un nr. de telefon pe PM, v-as foarte multumi. Diagnosticul prezumtiv este de hernie de disc cervicala / dorsala. Multumesc, Paul "Bigdaddy" Farago Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR! RMN categoria GREA Incerc sa aflu cat stie asta din Petrosani. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR! RMN categoria GREA Ma interesez si eu daca este RMN Heavy duty in Baia Mare. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR! RMN categoria GREA vezi in ungaria la szeged - au o clinica super tare de ortopedie. Foarte probabil pot sa faca orice fel de investigatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: AJUTOR! RMN categoria GREA Am cautat un pic ....si... :grin: La Cluj ar fi doua posibilitati: 1. Spitalul Militar. Str. G-ral Traian Mosoiu, Nr.22 , Tel. 0264 - 592218. Poti doar luni dimineata sa afli daca se poate sigur. Eu am vb cu o doamna acolo si zicea sa sun luni si sa intreab de dr. Raul (nu stiu celalalt nume) 2. Clinica Hiperdia. Str. Republicii nr. 105 A, tel. 0264-406.945 Astia mi se pare ca sunt si la Timisoara. Aici am vorbit si mi-au spus ca se poate. Mai multe poti afla daca suni tu si le spui ce si cum.... Numai bine! Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: AJUTOR! RMN categoria GREA @sop mersi de pontul cu spitalul militar. M-am programat pentru luni inainte de masa. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate