Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Producator flanse Alsteel Cluj - referinte ?

Flo123123

Postări Recomandate

Re: Producator flanse Alsteel Cluj - referinte ?

ei fac in principal export in germania

daca sunt bune pentru nemti ar trebuii sa fie bune si pentru noi

si eu am pe masina flanse facute de ei, de 60 mm din aluminiu

si ideie si ce preturi au ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

sunt f seriosi.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Vizitator Adi nebunul

Am cumparat de la ei anul trecut pentru Mitsubishi, din otel, 900 ron.

Foarte seriosi.

RECOMAND!!!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Si eu am avut placerea sa discut cu ei.Am trimis o cerere de oferta ,am fost sunat si intrebat in detaliu ce vreau si ce-mi doresc.Oamenii mi se par cel putin profesionisti, mi-au trimis pe mail o oferta cu mai multe variante la dorintele mele.Din pacate nu dispun de bani in momentul de fata, dar atunci cand imi reintregesc bugetul o sa iau de la ei si flanse si un body-lift de 50 mm.

Toata stima ptr. niste oameni care au inteles ca bunul simt in afaceri este o calitate de baza.

Mitsubishi Pajero 2800 Turbo Intercooler, 1993
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

O intrebare pentru cei care au cumparat:

Flansele au ghidaje de centrare pe butucul rotii?

Ma intereseaza in special la cele pentru Nissan.

Multumesc!

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

am lucrat putin cu ei, dar apare o mare problema, PREZOANELE !!! .... la o uzura de 2,3 desfaceri / strangeri, se duce filetul la prezoanele flanselor ... in cauza ca sunt prezoane strunjite si netratate termic... a trebuit sa refac cateva flanse cu prezoane calite de 9 sau 10 tarie.... asa ca am reluat importurile de flanse din State, mai ales ca pretul e acelasi sai chiar putin mai jos dar dureaza cca 3 saptamani...

Pt detalii tehnice pt prezoanele acestor flanse va invit sa vb si cu marius lupu.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Problema reclamata referitor la prezoane poate sa fie adevarata, insa apare din cauza nerespectarii instructiunilor de montaj, livrate odata cu flansele, sau din cauza utilizarii unor piulite decalibrate (uzate) la montajul jantelor. In kit-ul de montaj noi livram doar piulitele pt. fixarea flansei pe fuzeta, nu si cele de fixare a jantelor pe flansa (se livreaza numai la solicitarea clientului) care in mod logic mai trebuie verificate din cand in cand.

Daca la montaj nu se tine cont de momentele de strangere indicate (obligatoriu cu cheie dinamometrica), atunci cauza problemei este clara. Prezoanele pe care le comercializam sunt importate (nu din China) si trebuie sa aiba obligatoriu imprimata sigla producatorului si grupa de duritate (10.9)-in plus sunt insotite de certificatul de calitate 3.1B conform normelor EU pentru industria auto.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare