soimu Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 am laut capetii de bara de la bara de transfer...originali, pe catalog (multumiri Yonut, omul de nadejde in comenzi de piese nissan) surpriza, e "viceversa" adica ei sunt cu filet pe exterior si ar trebui sa fie pe interior ceva nu e bine... intrebarea e CE pls help, proprietari de patroale... la voi cum e multumesc ps... nu mam putut abtine sa nu pun o poza cu cauciucurile noi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t Soimule nu te supara, dar probabil comanda ta nu a fost clara... Trebuia sa stii ca la Y60 dupa 93 s-au facut unele mici modificari, printre care si bara de conexiune. Ce ai primit tu sunt pentru Y60 fabricat pana in 93. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t Problema cu capetii de bara e rezolvata ...! :h5 (am vb. deja ptr asta) Se vor schimba fie cu alti capeti (imi trebuie mai multe date, un scan dupa carte trimis pe privat sau emai ar fi binevenit!) fie cu alta consumabila, cum doresti! Acesti capeti de bara au fost comandati pe serie de sasiu (sursa noastra / Japan Parts nu a dat niciodata rateu pe piese) ! Pe seria de sasiu pe care mi-ai dat-o au iesit acesti capeti de bara! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t jur ca si seria de la sasiu e buna... au verificat astia de la rar... :ha: e un an delicat 93 ul meu am mai patit cu ceva...nu mai stiu cu ce, imediat dupa ce l-am luat, pt ca cei din romania, le figureaza modificarile ca fiind dupa 94 si de fapt deja sunt facute unele modificari inca din 93 (exemplu si radiatorul de ulei... care e din fabrica desi toti spun ca abia dupa 94 au fost puse) deci yonut, noroc cu adi ca ne-a lamurit, deci bara de conexiune e de 2 feluri la Y60, buuun yonut dragule, vorbim noi pe privat sa vedem ce si cum, oricum, mii de multumiri ps am schimbat azi (in final) placutle de frana (stii cand le-am luat), asa ca NU MAI AM FRANA, pedala e elastica, desi e bine aerisit se pare ca trebuia polizate placutele pt ca am grad la discuri... las ca se intareste ea, daca nu bag o pastiluta albastra in lichid forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t Cu putina ingeniozitate , rectifici umarul la discuri fara sa le dai jos . Eu am facut-o . e usor . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t jur ca si seria de la sasiu e buna... au verificat astia de la rar... :ha: e un an delicat 93 ul meu am mai patit cu ceva...nu mai stiu cu ce, imediat dupa ce l-am luat, pt ca cei din romania, le figureaza modificarile ca fiind dupa 94 si de fapt deja sunt facute unele modificari inca din 93 (exemplu si radiatorul de ulei... care e din fabrica desi toti spun ca abia dupa 94 au fost puse) deci yonut, noroc cu adi ca ne-a lamurit, deci bara de conexiune e de 2 feluri la Y60, buuun yonut dragule, vorbim noi pe privat sa vedem ce si cum, oricum, mii de multumiri ps am schimbat azi (in final) placutle de frana (stii cand le-am luat), asa ca NU MAI AM FRANA, pedala e elastica, desi e bine aerisit se pare ca trebuia polizate placutele pt ca am grad la discuri... las ca se intareste ea, daca nu bag o pastiluta albastra in lichid 1.Domnu, nu o da de gard, modelul ala de bara conexiune directie s-a montat dupa febr 1995. Sa zici mersi ca aia a matali e HD, pt ca modelul din anul matali e o teava chioara filetata in interior care crapa de cum bagi masina pe ravena. Bineantzeles ca la Y61 au renuntat la modelul ala de bara, deh, era prea strong, revenind la cel de y60 anterior anului 1995 2, nu te sfatuiesc sa faci tziganie cu franele , decat sa bagi polizorul in placute mai bine da discurile jos de pe masina si fugi cu ele la un strungar sa le ia gradul sa se le dea o linie plana! 3.Domnu nu se spune "capetzi de bara" ci cel mult "capete de bara" in limbajul nostru de tractoristi, daca vrei sa fii scrupulos le poti spune "articulatii directie semisferice"...... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t ....sau capaturi de bhari :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t sarumana domn luigi si iertati analfabetismul si lipsa de cultura trebuie totusi sa spun ca am luat masina de la o persoana care o avea din 97 si a adus-o el in tara, el fiind al 2 lea proprietar si care om 100% nu a schimbat nimic pe masina decat ulei si placute de frana masina e din 93 si prima imatriculare in 94 in germania, pe persoana care a vandut-o la romanasul nostru asa ca nu prea vad cine sa fi schimbat bara aia... dar bine ca e, mai ales daca e HD :roll: nu mai fac nimic la frane... sa se raoada cum doreste si ce doreste in 10k iau si discuri noi si cam asta e tot, multumesc de sfaturi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t discurile daca au grad inseamna ca sunt duse , ....noi ,au 20mm si se recomanda a se schimba cand ajung la 18 mm adica se tocesc 1 mm pe fiecare parte .... daca sustii ca au grad posibil sa fie mai mare de 1 mm ?!?! pentru frane bune cel mai indicat ar fi schimbarea discurilor , costa destul de putin ... after market sunt si pe la 1 mil/buc ... oricum ar fi tin cel putin 50.000 -100.000 km .... efortul financiar e insesizabil ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: capeti de bara Y60 r28t discurile daca au grad inseamna ca sunt duse , ....noi ,au 20mm si se recomanda a se schimba cand ajung la 18 mm adica se tocesc 1 mm pe fiecare parte .... daca sustii ca au grad posibil sa fie mai mare de 1 mm ?!?! pentru frane bune cel mai indicat ar fi schimbarea discurilor , costa destul de putin ... after market sunt si pe la 1 mil/buc ... oricum ar fi tin cel putin 50.000 -100.000 km .... efortul financiar e insesizabil ... asa e ... dar acum e sesizabil... si inca bine mai o tin asa cateva luni si apoi le schimb nu se poate acum sub nici o forma frana e beton acum... si KM2 merge pe noroi binisor, dar nu ca KM, pe lutos se incarca mai repede si descarca mai greu cel putin asa mi-a facut impresia pe noroi merg bine si pe asfalt perfect, aproape ca AT urile forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate