ubu Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: lada niva poze. Din ciclul : "Am murit si-am inviat..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: lada niva poze. Cam asa arata masina mea dupa ultimele modificari. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: lada niva poze. Din ciclul : "Am murit si-am inviat..." [ATTACH=CONFIG]196863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196866[/ATTACH] unde se "intampla" astea? :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Re: lada niva poze. Din ciclul : "Am murit si-am inviat..." [ATTACH=CONFIG]196863[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196864[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196865[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]196866[/ATTACH] zimi unde este ca fac o excursie pana acolo :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 Re: lada niva poze. Dupa scris,cred ca e in Rusia, asa ca...drum bun! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Re: lada niva poze. Uzghhorod in Ucraina.E aproape de Baia Mare.Asta e magazinul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: lada niva poze. Uzghhorod in Ucraina.E aproape de Baia Mare.Asta e magazinul [ATTACH=CONFIG]197054[/ATTACH] Si cum sta treaba cu preturile??? la telescoape in special... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: lada niva poze. Nu stiu cum sta. Amortizoarele sunt ieftine la noi si in Bulgaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: lada niva poze. Salutare, proaspat printre voi, am si eu o Niva am reusit singur sa o inalt cu vreo 4 cm, arata bestial exceptand vopseaua care va fii inlocuita odata cu vremea calda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: lada niva poze. S-o stapinesti sanatos ! Te-ai gindit ce culoare o faci ? Eu as pastra culoarea pe care o are acum, e ff misto. "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florincotofana Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 (editat) Re: lada niva poze. Salut Hermano, multumesc de urari, sincer imi doream un verde dar imi dau de lucru singur ca dupa aia tre sa schimb pe carte, pe talon...., romania cu birocratia ei...., dar o s-o fac tot visinie dar ceva mai stralucitoare. Acuma mi-am luat spritz chitul, diluantul, vopseaua, ceva smirghel, o sa ma apuc de ea cum da ceva caldurice peste 5 grade, sa nu crepe chitul si sa curga vopseaua... Sper sa o scot bine sa ma multumeasca, asta ar fi prima masina vopsita de mine, ca pana acuma am vopsit doar ceva utilaje agricole:ha: oricum au iesit super. Editat Februarie 4, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: lada niva poze. @Florin Sa o stapanesti sanatos!!! la poza facuta sub rusoaica se vede un spatiu gol la bucsa de la tendon(se vede lumina),parerea mea este ca trebuie sa dai cu un spray degripant(wd-40) la toate piulitele suruburilor care au legatura cu bucsele,telescoapele... (dai cu degripant numai pe surub,cauciucul rusesc se pare ca este sensibil la agenti chimici si petrolieri)...si incepi sa le iei la mana pe toate,se strang la limita bunului simt,pana incep sa se unfle putin,atentie!!!"putin".Se pot strange si fara degripant,dar exista riscul sa fie blocate...intelegi tu.Pun pariu ca rusoaica te cam fura putin stanga si dreapta ,sa vezi dupa "operatiune" cum se comporta ,E valabil si la puntea fata.Ce este crapat rau...trebuie inlocuit.Bafta si ne mai auzim aici. Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Re: lada niva poze. Pentru cei interesati, diferenta intre o anvelopa originala de Niva si una 205/80/16. :al "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Aprilie 14, 2014 Partajează Postat Aprilie 14, 2014 Re: lada niva poze. Foarte edificatoare aceasta poză pentru mine, dar mai ales pentru taicămiu. Ai o bere de la mine hermano, dar zi-mi te rog ce tip de inălțare ai ales?(pe privat desigur) Stimă :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: lada niva poze. cea mai buna simpla si ieftina e inaltarea cu tampoane sub arcuri dupa ceva mai scumpa e inaltarea cu acel kit de arcuri si amortizoare mai lungi dupa e varianta pe care a facut-o dan chiperii cu buzsa sub pivot si alte cele,aici nu e asa scump dar e de lucru si trebuie sa stii ce faci. asa ca recomandarea mea e sa pui tampoane sub arcuri,si niste cauciucuri mai mari ca cele 205 80 cu R16 in rest nu e nevoie de altele parerea mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: lada niva poze. Bună! am pus inaltator pe spate la arcurile de pe spate! pe față incerc cu inaltator la pivotul superior, dar care este grosimea maxima care o pot pune fara a intampina probleme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Re: lada niva poze. Bună! am pus inaltator pe spate la arcurile de pe spate! pe față incerc cu inaltator la pivotul superior, dar care este grosimea maxima care o pot pune fara a intampina probleme? este in functie de restul modificarilor pe care le faci ce iti recomand este sa deschizi topic separat si sa pui intrebarile acolo nu de alta dar aici e topic de poze nu discutii tehnice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: lada niva poze. ultimele noroieli :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 17, 2014 Partajează Postat Aprilie 17, 2014 Re: lada niva poze. bravo Costache :wink: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: lada niva poze. am mai gasit cate ceva:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: lada niva poze. si doua filmulete :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: lada niva poze. 3xNIVA, power....:grin::grin::grin: http://www.youtube.com/watch?v=bcME79e_EAE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva-mgl Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Re: lada niva poze. Salutare! M-am uitat la ladele voastre si nu am numai cuvinte de lauda.Bravo sunt toate niste frumoase.Atasez cateva poze si cu a mea draga de ea.Este din 88 si numai ce a fost reconditionata,din pacate nu am numai pozele astea in noroaie nu am facut inca pentru nu m-am putut da jos:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Re: lada niva poze. S-o stapinesti sanatos si felicitari pentru cum ti-a iesit reconditionarea. :ap Nu cred ca ai avut probleme prea mari cu tinichigeria pentru ca in anul in care a fost fabricata se foloseau altfel de materiale decit cele de azi. :uameni "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: lada niva poze. Poze după ce am scos-o din noroi...: A fost pe burtă.. :grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate