aasergiu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Vreau sa-mi iau din anglia un mitsubishi pajero cu vreo 1200-1500 euro si sal inalt cat de mult se poate adica(kit inaltare si roti cat de mari ).Unde pot gasi kituri inaltare pentru Mitsubishi Pajero?Cine ma ajuta?Vreau sa-l prepar in felul asta(poza) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 Pai daca ai nevoie de kit Ptr Mitzu, ce cautai la Nissan? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 Eroare de pilotaj :grin: :hi Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 Scuze,greseala de postare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 tu inca n-ai masina , dar vrei s-o inalti.mesteri sint destui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Octombrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 vreau sami fac un calcul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 boss adu masina in tara ca de inaltat o inalti.Daca vrei sa iei kitul de inaltare :app inainte vezi ca avea sau are Gepetto cum te uiti in stanga monitorului sunt niste reclame cu diverse ca de toate ce ai nevoie.Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 viewtopic.php?f=6&t=2597 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 Kit-urile le gasestiu si pe e-bay sau se pot face la noi mai ieftin...poti sa-l intrebi pe Klez daca vrea sa-ti fabrice el un set... Oameni buni...el vrea sa o inalte tare....nu se multumeste cu 5cm din ce vad ca a mai scris... dar depinde si la ce vrei sa fol masina. Daca o vrei doar de show...http://www.mitsubishi4x4.co.uk/ arunca un ochi acolo...si se mai gasesc daca cauti pe net...dar sa stii ca nu te ajuta offroad prea mult... Ampatamentul dintre pamant si grup ramane cam acelasi...n-ai sa-l modifici prea mult plus ca se iau in calcul multe...centru de greutate etc.. In plus baietii te-au sfatui ca pt offroad...5cm..daca vrei mai mult de atat pregateste si pusculita sau daca te pricepi tu: spor la treaba! sunt multe de modificat: radiator, conducte frane, barele..etc Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Am nevoie de un kit inaltare pt Mitsubishi pajero din 1994 Boierule, daca vrei ca masina ta sa arate ca in pozele de mai sus, cred ca va trebui sa te scormonesti de mai mult de 1200-1500 euro, cat ziceai. Cam atat sunt doar rotile ! In alta ordine de idei, eu zic sa te mai gandesti ptr ce ti-ai putea "confectiona" o masina de genul ala ? Nu o sa ai randament nici in teren si nici pe strada... Parerea mea! Dar cum fiecare dintre noi are un porumbel la mansarda...daca insisti, iti doresc multa bafta la acest proiect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate