Vizitator turcu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Salutare oameni buni! am patit o mare belea cu al meu Mitsu, asa din senin, in timp ce mrrgeam cu masina motorul sa oprit brusc.Am dus-o acasa la cravata si m-am apucat de mesterit sa vad care e buba. Am gasit axa cu came rupta in 3 locuri si lantul de distributie DESFACUT nu rupt, adica un bolt din lant a iesit in afara spre motor rupand si patina fixa in doua. Ce ma sfatuiti sa fac avand in vedere ca stau cam prost la capitolul finante? Trebuie sa pun piese noi? Cam cat ar costa? Sau ar merge si cu second, o axa, un lant distributie+ patine daca cineva are la indemana. Va rog sa ma ajutati pentru ca sunt intr-un mare rahat si colac peste pupaza a mai venit si IARNA :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta ai desfacut si chiulasa? supapele cu sunt ? pistoanele? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta de ce mitsu e vorba? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta mitsupishi pajero diesel garantat :grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator turcu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta Pistoanele sunt OK , supapele inca nu stiu ca nu le-am dat jos de pe chiulasa dar mai am si un suport care tine axa rupt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator turcu Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta de ce mitsu e vorba? 2800/95 cu 187 000 km la bord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Re: axa cu came rupta Pistoanele sunt OK , supapele inca nu stiu ca nu le-am dat jos de pe chiulasa dar mai am si un suport care tine axa rupt atunci pa chiulasa.... aici ai chiulasa simpla sau completa NOUA http://www.milneroffroad.com/categories ... D=9793&p=2 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator turcu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: axa cu came rupta are cineva nr de tel. de la firma din Ozun care rectifica arbori si alte minuni din astea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: axa cu came rupta Nu l am pe cel de la ozun, dar poate te ajuta momentan nr ul celor de la Ghimbav tot de langa Brasov care au acelasi specific AUTORAD SRL GHIMBAV Manager: Alexandru MOLDOVAN Phone: 0744258885 Contact Str.?tefan cel Mare 332, Ghimbav, 507075, judetul Bra?ov Phone: + 40 (268) 258174 Mobil: + 40 (744) 631460 Mobil: + 40 (744) 258885 Phone/Fax: + 40 (268) 258596 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: axa cu came rupta hai ca macar nu sunt singurul care trec iarna in masina mica (desi m-as bucura sa iti rezolvi),...si al meu motor e pa tai tai...dupa bujii arse garnitura arsa , la o diagnoza sumara am asa: - una bucata biela pa.. -chiulasa pa -injectoare,segmenti posibil pistoane/camasi paaaa asta la prima strigare(si am mai si circulat asa vreo 300-500 km; noroc chior ca nam bubuit motorul) concluzia : la primavara sau la vara o sa ma ocup de motor pana atunci nexam :(...ca si sfat :fa o pauza cu masina ,pune ban pe ban si ia nou,nu te complica cu retusuri la motor...ar mai fi varianta sa inlocuiesti motor aprox 500-800 euro,...dar tre avut grija ce iei,eu nu risc bafta mare si :sr ca ai patit-o,stiu cum e sa te uiti la fier in curte...a mea sta de 1 luna deja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator turcu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: axa cu came rupta Salutare! Oameni buni am gasit un motor de 2800 complet cu injectoare+pompa injectie la 1000E la un tip care dezmembreaza Pajero in Cluj, dar cred ca cea mai sanatoasa si lipsita de batai de cap varianta, este cea cu montarea unor piese noi pe agregat ,care ma costa tot cam pe acolo :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: axa cu came rupta Recomand cu caldura :bravo sa iei motoru respectiv sa l pui sus. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate