Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mica problema la samurai...

alin 22

Postări Recomandate

Salut tuturor...

Sambata mi-am luat inima in dinti si m-am apucat sa desfac bordul la samurai pt ca nu mergea caldura. Totul a mers aproape bine, adica mi-a reusit.....vreau sa va spun ca e prima data cand desfac o masina.

am citit pe forum cele scrise de alti colegi si am incercat sa fac ceea ce spuneau ei.

Cand am ajuns la radiator fratilor era sa ma crucesc era plin de frunze si betisoare, pana si un soarec uscat aveam acolo cred ca era nemtesc, ce sa va mai spun AVENTURA....

Totul a fost bine pana cand am inceput sa pun la loc piesele, eram aproape gata cand mi-am dat seama ca nu mai merg stergatoarele, problema era ca am incurcat un surub si ajungea la motoras

acum merg dar treapta aceea la potentiometru merge pe etape adica merge pana la jumatea parbrizului si apoi ramane 5 secunde pana sa revina la loc celelalte trepte merg bine adica 1 si 2

Totul a mers bine dar cand am terminat am zis ca trec peste faza ca nu am mai nimerit cu potentiometrul si acum este problema.........daca ma poate lamurii cineva

la bord imi palpaie un bec de avertizare Chech Engime si nu stiu ce inseamna si cum sa fac sa-l rezolv.

Am luat borna crezand ca o sa dispara eroarea dar tot nu a disparut, in rest totul e perfec caldura merge neasteptat de bine.

va multumesc si astept o idee daca stie cineva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: mica problema la samurai...

Probabil un cablu conectat gresit. Trebuia sa insemnezi si tu firele cand le-ai scos. :sr

Cam cat ti-a luat toata operatiunea?

Si eu trebuie sa ma apuc de treaba asta dar astept sa-si mai revina vremea nitel.

Bafta

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare