Max Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Conform site-ului http://yearbookyourself.com/ , asa as fi aratat eu in diferite stadii ale existentei mele: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii Bestial !!! Eu i-am facut pe copiii mei sa rada cu lacrimi la miez de noapte. :D Nu cu pozele lui Max, sa nu avem neintelegeri :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii :ha: :ha: :ha: cred ca ai "aratat" bestial cret a la Ruanda cu camasa in dungi dand blana la toyota :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii in prima poza esti 'tocilar ' ...... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii in prima poza esti 'tocilar ' ...... :ha: :ha: :ha: Si tu ai un avatar de desene animate...pt adulti !!! :ha: :ha: :ha: Si ca sa nu-ti vina vreo idee, sa ti-l schimbi.....uite-l mai jos unde nu mai poti sa-l stergi! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii Foarte tare. :banana :banana Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii tare :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii :ha: ce faina idee NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandiciradu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii super tare,am ras toata noaptea cand ma uitam la poze abia astept sa le fac chipul unor prieteni de-ai mei :ha: OFF ROAD-SUZUKI VITARA 1.6 16V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii Suuper... :1 :1 atata am putut sa rad...mi-am gasit ocupatie... La un moment dat gasise sotia altceva cu rame si tot felul de chestii dar asta le depaseste... :ha: :h5 :grin: Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Eu in diferite stadii ale vietii unde a ajuns tehnologia ... dar un program sa ma vad si eu in clipul asta o fi pe net ..!!!!?????????????????????????????????????????? http://www.youtube.com/watch?v=63WFz6Vs ... re=related cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate