Vizitator adila Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 cat de capabila e o vitara 5 usi in teren? m-ar interesa daca este stricacioasa. se poate compara cu un aro 244? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG scuze,m-am grabit,am uitat de maniere. salutare la toti!!!!!! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG cat de capabila e o vitara 5 usi in teren? m-ar interesa daca este stricacioasa. se poate compara cu un aro 244? depinde ce vrei sa faci cu ia la namole si la mlastina nui sta nimic in fata.......la catarari pe stanci o cam fortezi daca vrei iti fac un drive test cu a mea sa te convingi , este foarte fiabila nu face comparatie cu un aro care repari toata ziua la el MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG mers prin padure,urcari soft nu ceva extrem. ma intereseaza daca tine,ca aro am inteles ca se cam duce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG soso-bum iti poate zice multe despre vitara long,dar la cate iesiri am fost impreuna este foarte fiabila,si rezistenta,de aro nu am avut noroc dar eu zic ca se ridica si la nivelul lui numa sosoni sa aiba si merge de rupe suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG mers prin padure,urcari soft nu ceva extrem. ma intereseaza daca tine,ca aro am inteles ca se cam duce. aro este un cazan in comparatie cu vitara , eu am avut si aro si pot sati spun, MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG pentu ce vri sa faci e ideala nu o sa fi dezamagit Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: VITARA LONG multam baieti!!!! asta vroiam sa aud. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG vitara lwb fiind prima mea masinuta 4x4 sint foarte multumit de ea. este un suv foarte fain si nu cred ca vei avea 'luxul' din interior intr-un aro,partea mecanica cu siguranta mai robusta la japonezi. in teren vei fi suficient de multumit,gume bune sa-i pui 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG am vazut masini bune pe la 5000 de euro.asta e pretul lor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG ..........si mai am si eu o intrebare. daca la o vitara cu mrl-uri manuale,cuplez 4*4 GREU si decuplez mrl-urile,masina va merge doar cu puntea spate cuplata in reductor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG ..........si mai am si eu o intrebare. daca la o vitara cu mrl-uri manuale,cuplez 4*4 GREU si decuplez mrl-urile,masina va merge doar cu puntea spate cuplata in reductor? Da merge numai spatele pt ca mrl-urile fac legatura intre roti si planetare.Dar dc ai cuplat 4x4 la greu inseamna ca ai nevoie sa iesi de undeva si nu vad dc sa nu cuplezi si fata. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG unor probleme la puntea fata,ein eventualitatea vitand cuplarea mrl-urilor,cred ca ar fi eficienta si cu puntea spate cuplata in pozita GREU pt. iesirea din noroi.nu? adica sa folosesc un pic si reductorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG ceea ce zici tu nu este cu mult diferit de o tractiune simpla spate atat ca nu se va invarti roata cu asa turatie,ca la 4x4 simplu,dar tot nu vei iesi din noroi,daca este mai consistent suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG dar la o urcare,ar fi mai eficienta decat ca o simpla tractiune spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG am vazut masini bune pe la 5000 de euro.asta e pretul lor? vei fi supermultumit de ea daca pui pe ea cei trebuie e o masina si de familie si de offroad si de toata ziua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG am inteles soso-bum,multam de incurajari.imi trebuie practic o masina de tura,sa pun bagaje pe ea si la drum!!!!!!...forestier,noroi,zapada,pante,cam asta e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: VITARA LONG Poti sa pui bagaje, in, pe, sub, unde vrei tu si tot o sa te duca aproape oriunde. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adila Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: VITARA LONG as vrea sa imi spuneti si mie,la suzuki vitara,articulatia fata e complicata? ma refer la sistemul de directie,capete de bara,pivoti.e ceva complicat,sau e clasic. am vazut la un daihatsu si arata cam complicat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate