Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Mda, toata lumea vrea sa castige ... nimeni nu vrea sa se implice! :grin: Un al doilea membru al juriului ar fi domnul Bullbar! Mai trebuie 3 ... Haideti domnilor, nu implica absolut nici o obligatie decat sa stam sa numaram niste sanse si sa dam premiul! ... o sa-l sun si pe Chuck ... :ha: Cu contul, daca nu se implica nimeni vedem ce o sa rezolvam! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Aveti vreo preferinata anume?gen BCR,BRD,ING,etc,!!! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Aveti vreo preferinata anume?gen BCR,BRD,ING,etc,!!! De preferinta o banca cu sucursale sa aiba usor acces toti depunatorii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Fara niciun interes, propun BRD. Este banca cu cea mai mare retea de sucursale din tara. :p "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Domnilor , propun ca in loc de tragere la sorti sa facem un CAR tiganesc si astfel ne vine randul la toti ! Stim ca punem fiecare 5 E pe saptamina (de ex. ) si la o perioade de timp ne vine randul sa luam banii ! Ma gindeam ca daca se inscriu 1/3 din forumisti (din totalul de 3760 )se aduna o suma destul de frumusica ,incat putem lua banii chiar doi sau trei dintre noi in acelasi timp (sa zicem doar 1000membri X 5 E =5000 E --- 5 oameni a 1000E fiecare) ! Si , pe de alta parte nici nu putem fi acuzati ca organizam jocuri de noroc ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! In lei cred ca ar fi mai simplu. Stabilim suma minima, parerea mea e ca 50 lei ar fi ok. 50 = 1 sansa. Cine vrea sa aiba mai multe sanse, trimite multiplu de 50. E mai simplu de virat, de socotit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! AAAA , Si inca ceva .... n-ar fi mai bine sa se mute acest topic chiar in fata , pe prima pagina ? 1-Nu prea s-a auzit de initiativa (eu am dat din greseala peste el la vinzari ) 2-E pentru toti si chiar ca ne ajutam intre noi in spiritul prieteniei 4X4 ! :cl 3-Se poate urmari mult mai usor (transparenta ) PAREREA MEA ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! E destul de greu de realizat asa ceva, dar nu imposibil ...In plus nu cred ca ar exista garantia ca cei care iau bani printre primii sa mai participe in continuare ...si nu ar fi corect ptr ceilalti! Eu zic sa nu deviem de la ideea initiala! Prezenta actiune nu cred c poate fi considerata "joc de noroc"! :grin: Am primit o propunere de card BRD in euro de la un membru al forumului ...multumesc :h5 ! Cardul va sta la Bullbar, codul pin il va stii alt membru al comisiei! :grin: Cei ce vor depune bani vor fi rugati sa-mi dea PM ...o data la doua saptamani o sa verificam! E bine asa? Eu zic sa-l lasam in EURO ca e mai bine asa! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?!!!!!!!!! Tocmai aici e problema! Daca facem un astfel de anunt se vor inscrie repede toti lotoistii si prietenii lor. Daca se va face vreodata o astfel de tombola, va fi cu circuit inchis....si in mod sigur nu va fi publica pentru a nu pica sub incidenta vreunei legi. Asta e parerea mea :h5 Cel mai simplu (si este umila mea parere) facem o lista pe forum cu membri care ar dori sa participe si exact ca si pe vremuri la CAR sau ROATA(ajutorul banesc intre angajati in ziua de leafa) stabilim o suma pe care sa o punem intr-un cont si la odata stabilita pe luna se depun de cei inscrisi pe lista suma de bani stabilita.Apoi conform listei de la 1....la cati sunt cei care cotizeaza se face plata si toti vor sti ca in luna de si anul va incasa suma(asta depinde de cati vor cotiza) iar posesorul va face ce va vrea cu bani.Asta ar fi ideea mea in mare. Cu stima Gabi,puteti conta si pe mine fara problema. :h5 Pai asta am zis si eu in pagina nr.4.....deci? Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Da , asa ai scris si tu ! dar pagina 4 am citit-o acu 2 zile parca si am uitat ! Scuze , scleroza senila :ha: ! Mi se paruse mie ca e o idee prea buna ca sa vina din capu meu :ha: :ha: :ha: ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Ma bag si eu. Si asa mi-ar trebui o masina. 20 eur e bine? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! BRD...Brici! deci, asteptam ca Younut sa deschida un nou topic si sa anunte inceputul Tombolei! :banana :F Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Ar mai exista si o varianta si in lei (am gasit un card la Raiffeisen in lei)! Am putea converti 5e = 20 ron (sa lucram cu sume rotunde)! Ma duc azi sa vedem cum fac sa avem o modalitate online de vizualizare al depunerilor ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! cred ca daca soliciti un extras de cont se rezolva...intreaba daca extrasul este contra cost (stiu cazuri de banci care solicita o taxa :F ) Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! BRD...Brici! deci, asteptam ca Younut sa deschida un nou topic si sa anunte inceputul Tombolei! :banana :F Incorect BRD =teapa Astia iau comision la incasarea de bani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! sarlatanii...! mama lor de Bancari! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! eu lucrez cu transilvania si mi se par super ok. sucursale multe, comisioane mici,... Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Bullbar si Yonut sunt oameni de incredere.. Cred ca mai corect ar fi 20sau 25 ron = 5 euro decat plata a 5 euro. cam greu sa gasesti 5 euro. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Domnilor , propun ca in loc de tragere la sorti sa facem un CAR tiganesc si astfel ne vine randul la toti ! Stim ca punem fiecare 5 E pe saptamina (de ex. ) si la o perioade de timp ne vine randul sa luam banii ! Ma gindeam ca daca se inscriu 1/3 din forumisti (din totalul de 3760 )se aduna o suma destul de frumusica ,incat putem lua banii chiar doi sau trei dintre noi in acelasi timp (sa zicem doar 1000membri X 5 E =5000 E --- 5 oameni a 1000E fiecare) ! Si , pe de alta parte nici nu putem fi acuzati ca organizam jocuri de noroc ! :g :g :g :g Ma gandeam si eu la o astfel de varianta , este mult mai viabila si ar ajuta mai multa lume. Poate unii vor sa-si mai repare o masina , sa isi ia gume noi etc . La mine la servici functioneaza un astfel de sistem si este foarte bun , numai ca suntem putini salariati si sumele sunt mici. Daca la urmatoarea tombola , cei care au depus mai multi bani , nu vor mai depune la fel , nu vor apare probleme in sensul ca urmatorul castigator va lua mult mai putini bani ? Nu cred ca ar fi corect. Ionut , tocmai m-au sunat de la ING , vor sa-mi deschida un cont de card pe numele fiica-mi , daca consideri necesar , ma duc si-l fac si ti-l dau tie . Eu lucrez cu ei de ani de zile si pot sa spun ca se lucreaza bine si usor , office-uri sunt peste tot in orase si vireza si banii mai repede decat alte banci . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Domnilor , propun ca in loc de tragere la sorti sa facem un CAR tiganesc si astfel ne vine randul la toti ! Stim ca punem fiecare 5 E pe saptamina (de ex. ) si la o perioade de timp ne vine randul sa luam banii ! Ma gindeam ca daca se inscriu 1/3 din forumisti (din totalul de 3760 )se aduna o suma destul de frumusica ,incat putem lua banii chiar doi sau trei dintre noi in acelasi timp (sa zicem doar 1000membri X 5 E =5000 E --- 5 oameni a 1000E fiecare) ! Si , pe de alta parte nici nu putem fi acuzati ca organizam jocuri de noroc ! :g :g :g :g Ma gandeam si eu la o astfel de varianta , este mult mai viabila si ar ajuta mai multa lume. Poate unii vor sa-si mai repare o masina , sa isi ia gume noi etc . La mine la servici functioneaza un astfel de sistem si este foarte bun , numai ca suntem putini salariati si sumele sunt mici. Daca la urmatoarea tombola , cei care au depus mai multi bani , nu vor mai depune la fel , nu vor apare probleme in sensul ca urmatorul castigator va lua mult mai putini bani ? Nu cred ca ar fi corect. Ionut , tocmai m-au sunat de la ING , vor sa-mi deschida un cont de card pe numele fiica-mi , daca consideri necesar , ma duc si-l fac si ti-l dau tie . Eu lucrez cu ei de ani de zile si pot sa spun ca se lucreaza bine si usor , office-uri sunt peste tot in orase si vireza si banii mai repede decat alte banci . Domnilor, asta e varianta ideala, si dupa cum stim cu totii, ideal nu exista. Sincer, ma indoiesc cum ca se vor strange 1/3 din forumisti... :P ; sau daca se vor strange vor iesi scantei. Cred ca , dupa cum se si vede, (s-au strans abia 1000 de eur...) nu toti de pe forum au nevoie de asa ceva.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Stai sa vedem ce iese cu Raiffeisenu'. Ma intereseaza o varianta cu cat mai putine comisioane, cu card, cu vizualizare online operatiuni fara sa fie necesar sa batem drumul pana acolo si sa putem gestiona depunerile cum trebuie! :h5 Imediat ce lamurim aceste detalii o sa facem un nou topic care va fi vizualizat in toate sectiunile (multumim Max) ca am impresia ca nu stiu multi de chestia asta! In viitor se pot face absolut ce jocuri sau "roti" doriti (lunar) atata timp cat le facem LEGAL , atata timp cat cosiderati ca acest lucru va poate ajuta si bineinteles atata timp cat vor exista si participanti! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! greu este pana se misca prima rotitza...ca apoi sa vezi cum toarce motorul....hai ca ma mananca palma stanga!!!!! Ma simt in castig avand in vedere zicala "banul ochiul lu' scaraoscky! :ypu Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Ma intereseaza o varianta cu cat mai putine comisioane, cu card, cu vizualizare online operatiuni fara sa fie necesar sa batem drumul pana acolo si sa putem gestiona depunerile ING -ul are HomeBank-ul , prin care poti vedea pt net absolut tot ce se intampla pe card. Eu asa platesc facturi , rate etc. E o varianta . Oricum , evita BRD , sunt absolut execrabili . :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! Ma intereseaza o varianta cu cat mai putine comisioane, cu card, cu vizualizare online operatiuni fara sa fie necesar sa batem drumul pana acolo si sa putem gestiona depunerile ING -ul are HomeBank-ul , prin care poti vedea pt net absolut tot ce se intampla pe card. Eu asa platesc facturi , rate etc. E o varianta . Oricum , evita BRD , sunt absolut execrabili . :h5 Cum ai facut asta??? wow :P Eu nu am scris nimic din citatul dat de tine - din mine- de mai sus!! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!! @bogthebat E simplu: Vezi ca se poate? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate