Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!!

gonzo

Postări Recomandate

Re: Vrei un 4x4 cu 5 euro sau 10 ?! Pot actual: 1000 euro !!!

Stai sa vedem ce iese cu Raiffeisenu'. Ma intereseaza o varianta cu cat mai putine comisioane, cu card, cu vizualizare online operatiuni fara sa fie necesar sa batem drumul pana acolo si sa putem gestiona depunerile cum trebuie! :h5 Imediat ce lamurim aceste detalii o sa facem un nou topic care va fi vizualizat in toate sectiunile (multumim Max) ca am impresia ca nu stiu multi de chestia asta!

In viitor se pot face absolut ce jocuri sau "roti" doriti (lunar) atata timp cat le facem LEGAL , atata timp cat cosiderati ca acest lucru va poate ajuta si bineinteles atata timp cat vor exista si participanti! :h5

Raiffeisenu` are asa ceva , Se numeste Raiffeisen Online si permite vizualizarea soldului . a extrasului de cont cat si plati directe catre conturi si fornizori de servicii ! Cunosc sistemul destul de bine fiind user !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

:ha: Foarte ciudat findca eu am luat citatul de la Ionut , dar hai ca stricam topicul :P si ne cearta Ionut :ps slp

Oricum , referitor la ce s-a discutata mai sus , e ffff important sa se poata depune banii in lei .

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Sa stiti ca eu fac acelas lucru cu BRD,si ma anunta si pe telefon daca se face vreo tranzactie...si inca ceva:Daca ai un card in euro la ei absolut oricine il poate alimenta-pune bani in el fara comision,adica zero!

ps:eu lucrez la RBS,ai mei iau comision la depunere. :banana

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

sa mai spus odata dar parca nu s-a auzit....e greu de gasit bancnota de 5 euro...lasati-l in lei ca bine e asa...

si Yonutz o mica sugestie daca nu e cu suparare....cand pui noul post scrie exact care e varianta finala....ca dupa atatea variante si propuneri nu mai stii de ce dai banul :P

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Corect !Trebe un regulament !

Ma bag si eu in conditiile in care exista :

- un regulament simplu si clar

- un cont

- posibilitatea de a dispune de premiu cum doreste fiecare

- in momentul in care trebuie facuta depunerea sa fim anuntati pe e-mail, nu toti au timpsa verifice forumul in fiecare zi

sa zicem 20€ de inceput, sa vedem cum/daca merge

Link spre comentariu

Am ajuns destul de tarziu la banca ...Dar am aflat ca de luni vom avea un cont cu toate cerintele ...functional! :h5 Revin cu detalii ...Intre timp incerc sa incropesc si un regulament! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@ Yonutz, avand in vedere ca suntem o mana de oameni, cred ca regulementul trebuie sa fie extrem de simplu...........parerea mea :p

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Da domnilor, o sa apara si regulamentul, si un topic curat sa inteleaga lumea cum si ce, un cont ...rabdare va rog!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salut prieteni!

Sunt de acord cu propunerea-cand incepe?

LA START!!! :h5

domnilor, o sa apara si regulamentul, si un topic curat sa inteleaga lumea cum si ce, un cont ...rabdare va rog !

Deci : RABDAAAAAAAAAAARE !!!

Este week-end si la Yonutz , poate e cu acaretu' la noroi :j , lasa-i un pic de timp moshule ! :uameni

0745634366
Link spre comentariu

Oare care va fii timpul pentru adunat banii? neaparat trebuie sa prinda o data de 10 sau 25 :))))))) ca sa avem din salar , astia saracii care viseaza la lucruri mari gen ...toyota , defender , patrocle :D

Never stop exploring
Link spre comentariu

Salut prieteni!

Sunt de acord cu propunerea-cand incepe?

LA START!!! :h5

domnilor, o sa apara si regulamentul, si un topic curat sa inteleaga lumea cum si ce, un cont ...rabdare va rog !

Deci : RABDAAAAAAAAAAARE !!!

Este week-end si la Yonutz , poate e cu acaretu' la noroi :j , lasa-i un pic de timp moshule ! :uameni

Asa e Dane , ai dreptate , Ionut cred ca e pe la Azuga :grin:

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Asta da idee de criza - ma bag si eu.

Stabiliti suma,contul si restul detaliilor si bice!

Vorba multa - saracia norocosului.

Faceti va rog subiectul mai vizibil,am dat de el din intamplare.

Respect!

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

:h5 Si eu vreau sa cotizez cu 10 Euroi !

S-a stabilit unde si cum?

:ypu

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

:banana

:happy Asteptam cu nerabdare.Am un presentiment ciudat: daca voi cistiga? Si daca o stric?Nu de alta dar nu vreau sa fie cineva care sa se supere ca nici nu ajunge bine masina la proprietar si poc cu ea in stinci sau in vreo groapa de pe minunatele noastre drumuri europene. :ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare