Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

an fabricatie

cos

Postări Recomandate

Re: an fabricatie

La prima inspectie , am gasit doar ' V 72 " .

Voi incerca o cautare mai amanuntita , trebuie curatat mai in detaliu. Desi nu e un hectar de motor , atit am gasit . Precizez ca e vorba de motorul de rezerva si la o comparatie a curelelor de distributie se pare ca motorul meu e pe curea model vechi iar asta imi pare diferita . Asa ca vreau sa stiu cu siguranta daca suspiciunea e intemeiata.

Deci , intrebarea e unde sa mai caut si cum sa interpretez , n-am gasit deloc informatii .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Seria - unde o gasesc pe bloc , daca este . La cel de pe a mea nu am serie motor , chestie oficiala si practic adevarata .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Seria ar trebui sa fie pe bloc in partea superioara a acestuia (inspre chiuloasa), cum privesti motorul cu volanta inspre tine in coltul din dreapta sus inspre volanta. Ca sa afli anul de fabricatie ar trebui sa gasesti pe majoritatea pieselor un cerculet cu anul si luna de fabricatie. Stiu ca primele generatii au avut cureaua de distributie cu dintii trapezoidali, iar dupa '93 (cred nu sunt sigur), au aparut cele cu dintii semirotunzi. :hi

2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0
Link spre comentariu

Dupa unele surse , schimbarea s-a facut in anul '94 , luna 09 . E posibil sa se poata schimba pinionul .

Link spre comentariu

Am mai incercat o cautare pentru ' 9Y204 ' . Una din interpretari ar fi 92 , luna (sau saptamina -nu are importanta ) 04. Atunci de ce are curea de distributie cu dinti inalti , sa fie o greseala ?

Caracterele sint din turnare , pe bloc .

Link spre comentariu

stiu ca toate centurile de siguranta au anul de fabricatie pe ele

-la RAR am vazut ca acolo se uita prima data,dupa care la geamuri .

Omul are numai motorul, de unde centuri de siguranta? :grin:

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Multumesc , mai caut pe bloc sa vad daca mai gasesc ceva si iti trimit PM.

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Multumesc frumos domnu' Yonutz , la toti , m-am edificat cu anul de nastere , se poate inchide .

Link spre comentariu

Motor 93 , cu cureaua de distributie aiurea , care a fost folosita doar pt mutat motorul . Doar daca nu a fost inlocuita placa frontala care tine pompa de injectie , fapt putin probabil .Galetul de intindere - '93 , cureaua originala Nissan , indesata in capacele de plastic de la distributie -93 ..... capacele -'93.....

Mie imi e suficient , nu ma insor cu el , ca are 6 gauri mari,,,,,si am alte gauri, de ceva timp, in care bag banii .

Probabil ca il voi pastra ca rezerva .

Fiecare piesa are serie . Cu foto in aparat , am fost la un domn cu magazin de piese de la care am cumparat mai multe in timp , atfel ca ne respectam reciproc , cel putin in magazin. Amabil , mi-a indentificat necunoscutele . Am mai cumparat cite ceva , ca sa nu ramina piedut cu timpul , si cam asta e rezolvarea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare