hamat5 Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 http://zr.ru/articles/53301/ :P 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 2, 2007 Partajează Postat Octombrie 2, 2007 :grin: Da buna ideea :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 . bat pariu ca nici nu a intrat apa inauntru niva este dintre masinile cele mai etans la chedere :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 De pe acelasi site: http://zr.ru/news/157353/ "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Re: . bat pariu ca nici nu a intrat apa inauntru niva este dintre masinile cele mai etans la chedere :twisted: Iti dai seama ca era si ideea sa intre apa inauntru, ca altfel mai plutea naibii pe acolo si o lua vantul :D si apoi un submarin adevarat are tancuri de balast pe care le umple cu apa cand se scufunda, Niva e toata un tanc... .... ... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Zoli, sa nu te bata gandu' sa-ncerci si tu !!! :lol: :lol: :lol: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Zoli, sa nu te bata gandu' sa-ncerci si tu !!! :lol: :lol: :lol: A incercat dar a uitat sa puna masca de oxgen si la motor. Si s-a inecat saracul motor. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 3, 2007 Partajează Postat Octombrie 3, 2007 Te pui cu rusii... Aia din masina cre' ca erau si cu tigara aprinsa in gura. Precis muzica ce se aude in filmulet e de la casetofonul masinii. :lol: :lol: :lol: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Niva submarin E niva in romania ! si a cistigat locul doi la acea etapa . Martori sunt Alex Toyota + 1000 de martori . Nu va puneti cu Niva . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Niva submarin AVEM CU CE.... :F ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: . bat pariu ca nici nu a intrat apa inauntru niva este dintre masinile cele mai etans la chedere :twisted: :ha: :ha: :ha: :ha: sa o crezi tu :ha: la mine la ultima iesire pe un camp plin cu apa am avut jumatate de apa din camp la mine in masina :ha: :ha: eu nu stiu inca nu stiu de unde sa-mi cumpar chiedere sa le schimb sa nu mai dau la peste in masina :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate