dangerous Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 am un amic care are o vitara cu jante 5 J si anvelope 205/75/15 si care m-a intrebat daca poate sa-i modifice un pic aspectul folosind niste flanse distantiere.Din pacate nu am putut sa-i dau nici un fel de detalii deoarece nici eu nu stiu.poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii: la ce folosesc?,unde se gasesc? am inteles ca se fabrica din otel si din alumini,care sunt mai bune? etc Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta in acest sens :cn :cn Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: flanse distantiere Uita te un pic pe forum si cu siguranta o sa gasesti toate informatiile necesare. Doar sa ai un pic de rabdare si bunavointa sa "rasfoiesti". 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: flanse distantiere eu folosesc flanse distantiere de cand am inaltat masina ,din februarie!Ale mele sunt din otel zincate sa nu rugineasca,am bagat masina in off cat am putut si nu a avut nici pe dracu,rolul lor este sa inti mareasca distanta intre roti de pe aceeasi punte,adica lateste puntea,daca nu pui exagerat de late atunci nu iti forteaza nici rulmentii,ale mele sunt de 40 mm,si sunt foarte multumit de ele dar tre sa precizez ca jantele is de 7J,la cele de 5J,poti pune ce vrei ca tot nasol arata,zi la prietenu tau sa isi procure un set de jante aliaj 7J si atunci imediat se schimba aspectul masini,si daca mai pune si flanse va arata super Bafta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Octombrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: flanse distantiere eu folosesc flanse distantiere de cand am inaltat masina ,din februarie!Ale mele sunt din otel zincate sa nu rugineasca,am bagat masina in off cat am putut si nu a avut nici pe dracu,rolul lor este sa inti mareasca distanta intre roti de pe aceeasi punte,adica lateste puntea,daca nu pui exagerat de late atunci nu iti forteaza nici rulmentii,ale mele sunt de 40 mm,si sunt foarte multumit de ele dar tre sa precizez ca jantele is de 7J,la cele de 5J,poti pune ce vrei ca tot nasol arata,zi la prietenu tau sa isi procure un set de jante aliaj 7J si atunci imediat se schimba aspectul masini,si daca mai pune si flanse va arata super Bafta are jante 5J dar are si overfendere si arata nasol.vrea flanse ca sa nu scoata overfenderele.crezi ca se v-a modifica aspectul ? Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: flanse distantiere se va modifica dar nu cam cum ar vrea prietenul tau,jante cu 5j sunt inguste,daca vroia aspect trebuia sa cumpere jantele tale,acele albe cu gumele care le aveai pe el si atunci era super multumit de aspect suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: flanse distantiere este vreo diferenta la calitate ,pret,etc intre flansele de otel si cele de aluminiu ? gasim ceva la dvstr ? si la ce pret? Astept un raspuns urgent ! Stima Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: flanse distantiere cele de aluminiu sunt mai usoare,alt criteriu despre ele nu pot zice ca nu am folosit,cum ziceam eu am de otel care sunt zincate sa nu rugineasca,eu le am pe masina din februarie am bagat off road si sosea de numa sunt ca si noi si acuma suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gratzian Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: flanse distantiere cele de aluminiu sunt mai usoare dar si mult mai scumpe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: flanse distantiere cele de aluminiu sunt mai usoare dar si mult mai scumpe bune, faine si fac toti banii acu a luat un amic 4 jante faine cu ET negativ 40mm,cu gume noi la 800 eur iar cu et negativ tine loc si de flanse......2 in 1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: flanse distantiere flansele de Samurai sunt la fel ca flansele de Vitara? ma refer la grosime si la distanta dintre gauri. Si fiindca veni vorba ,ce grosime au? Stima Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: flanse distantiere da flansele de samu sunt la fel cu cele de vitara suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate