Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aprindere electronica

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Re: aprindere electronica

pune

merita

cel mai simplu e sa iei un simulator de platina si un tranzitor (parca ii spune) si le montezi, dureaza 10 minute

daca te tine, poti sa iai de la o masina straina si sa adaptezi delcoul, dureaza mai mult dar dupa aceea cred ca va merge mai bine

ambele variante sunt pana in 150 ron

poate e mai indicat pentru inceput sa suni la domnul 0722887364, gelu, gotronic srl mures care iti trimite cele 2 piese noi cu 75 ron si vezi cumm merge

daca nu esti multumit poti cauta aprindere de la ata masina si te apuci de modificat delcoul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intreaba-l pe userul razvy de pe forumul de aro. Stiu ca el mi-a trimis un link (acum citiva ani cind aveam si eu un aro 10) de la aprinderea ce si-a montat-o el pe aro 10. Era foarte multumit. Avea si un senzor care inlocuia platina.

Si costa pina in 100 ron.

Link spre comentariu

vezi ca sunt 2 modele, eu o luasem pe aia clasica (cutiuta rosie) si in cutie era si o mica reclama a unui model superior, ciudata metoda de reclama..... Nu mai stiu acum excat numele dar inainte de a cumpara vezi sa fie "ultima versiune" - era un pic mai desteapta.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Uau, v? mul?umesc o dat? pt info ?i o dat? pentru viteza hiperluminic? cu care mi-a?i r?spuns. Chiar azi tre s? m? întâlnesc cu mecanicul pentru a-mi schimba un cap?t de bar? ?i voi discuta ?i problema asta. Poate ?tie pe unde s? g?sesc juc?riile de cump?rat. De nu, bat drumuri pe la magazine. Ar fi fost minunat dac? aveam ?i o denumire de model ce s? caut c? dac? ar fi dup? mine, pot lua o cutie de fân ?i tot nu-mi dau seama... :P .

Link spre comentariu

vezi ca sunt 2 modele, eu o luasem pe aia clasica (cutiuta rosie) si in cutie era si o mica reclama a unui model superior, ciudata metoda de reclama..... Nu mai stiu acum excat numele dar inainte de a cumpara vezi sa fie "ultima versiune" - era un pic mai desteapta.

nu ai inteles... sunt 2 modele, cu led verde si cu eld rosu...ambele cu cutie rosie

aia cu led verde e pentru platina cu aprindere tranzistorizata in loc de condensator

aia cu led rosu e cu 3 fire si e pentru aprindere electronica cu simulator de platina

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

care ar fi de preferat din cele dou? variante? Cel cu led verde cu aprindere tranzistoriat? din câte în?eleg eu?

nu, in nici un caz

ai avea in continuare dezavantjele platinei

tu ai nevoie de cea cu led rosu, cu simulator de platina

da telefon si iti spune domnul acela si le trimite poate in aceeasi zi

le montezi si apoi sa vezi cum merge motorul in turatii...

daca ai putea izola bine capacul de la delcou, ai putea sa zici ca nu mai ai probleme cu apa in delcou

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

daca ai putea izola bine capacul de la delcou, ai putea sa zici ca nu mai ai probleme cu apa in delcou

ar fi minunat pt c? deja am ars un capac de delcou în mâltoac?

Link spre comentariu

E un must have aprinderea de la gotronic, o montezi si nu mai sti ca ai platini ,eu de un an o am si sunt super multumit. Cei de la piese auto o numesc "aprindere de Târgu-Mure?" ???.

Aprindere Tranzistorizata AT011 cu senzor 011http://www.gotronic.ro/new/ro/aprindere-tranzistorizata-at011-cu-senzor-011-model-dacia.html

http://www.gotronic.ro/new/images/stories/23.png

Link spre comentariu

E un must have aprinderea de la gotronic, o montezi si nu mai sti ca ai platini ,eu de un an o am si sunt super multumit. Cei de la piese auto o numesc "aprindere de Târgu-Mure?" ???.

Aprindere Tranzistorizata AT011 cu senzor 011http://www.gotronic.ro/new/ro/aprindere-tranzistorizata-at011-cu-senzor-011-model-dacia.html

http://www.gotronic.ro/new/images/stories/23.png

atentie mare

primul tip de "cutiuta" merge si cu platina si cu senzor

al 2 lea tip de cutiuta merge numai cu senzor, daca il pui pe platina il arzi

eu recomand al 2 lea model pentru ca este adevarata aprindere electronica, primul fiind o aprindere tranzistorizata

ambele se gasesc la aceeasi firma

important e sa scapi de platina nu de condensator

Link spre comentariu

Am, pe ARO-ul 10.4, de vre-un an si ceva, aprinderea cu simulator de platina de la Gotronic. Functioneaza impecabil. Se simte diferenta. Iti recomand cu caldura sa-ti pui una, mai ales ca nu costa mare lucru si este foarte usor de montat. Vezi ca se poate trimite prin posta cu plata ramburs.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare